Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Dipersilakan untuk Like Facebook Page T. Besi

Search Malaysiawaves

Wednesday, February 26, 2014

Isu Pil Kuda Selamatkan Kerajaan UMNO/Najib

Tulang Besi dah berikrar sebelum ni.

Samada Tulang Besi mati dulu atau UMNO mati dulu.

Maka bila ada manusia2 yang buat hal melindungi UMNO, Tulang Besi akan lawan.

Tak kesah orang tu luar PAS atau dalam PAS atau pun tepi PAS.

Yang TUlang Besi tau isu Pil Kuda ni antara isu yang membantu UMNO dapat 47% undi popular.

Kalo hari tu UMNO dapat 45% undi popular, confirm kerajaan yang memerintah sekarang ni adalah kerajaan Pakatan Rakyat. Kerajaan Najib dan UMNO telahpun selamat meninggal dunia yang fana ini.

Kenyataan Pil Kuda itu telah menyelamatkan UMNO dan Dato Najib dari tersungkur.

Macamana pengundi2 Melayu (terutamanya wanita) nak sokong Pakatan kalau PResiden parti sendiri maki sesama Pakatan?

Jadi kpada Pesuruhjaya PAS Selangor, tak perlu lah nak naikkan isu ujian ketaatan ataupun apa2 sahaja.

Jangan putar belit isu ni kononnya ia adalah ujian ketaatan.

Kita taulah nama Adn Cempaka ni dicalonkan oleh Presiden sendiri tapi takkan bodek teruk sangat kot?

Diam2 sudahlah

TULANG BESI

ps ada sesiapa terfikir tak perasaan manusia yang dituduh jual pil kuda tu padahal manusia tu tak pernah pun menyerang atau memfitnah Presiden PAS?

www.malaysiawaves.net tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan halaman komen blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian blog iniAnd here is the rest of it.

1 comment:

Anonymous said...

Kerja Allah bhai; macam macam cara Allah nak menangkan BN; tak perlu undi Bangla ; tak perlu undi Cina... sekadar Allah ilhamkan pada Tuan Guru Hj Hadi supaya sebut pil kuda; BN menang. Tak perlu doa pecah perut; doa BN ko dan sebagainya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.