Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Dipersilakan untuk Like Facebook Page T. Besi

Search Malaysiawaves

Friday, February 28, 2014

Khalid Ibrahim Has Sold Out Selangor Water Assets to UMNO?


This is from The Star today.

It says all of Selangor water assets will be handed over to UMNO/BN. Selangor govt is only allowed to "manage" the water operations.

PAAB takes over ALL WATER ASSETS in Selangor. PAAB is under the control of UMNO/BN.

In addition to that Abdul Khalid Ibrahim has also allowed the Langat DAm 2 project to go on making a lot of cronies happy.

IT's no wonder Khalid got a very cheerful settlement from UMNO controlled Bank ISlam for the loan he has refused to pay.

I smell sell-out in the air.

So much for going against the Kajang Move

DId I mention Khalid was offered a Cabinet position as reported by Malay Mail?

TULANG BESI


www.malaysiawaves.net tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan halaman komen blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian blog iniAnd here is the rest of it.

1 comment:

Anonymous said...

Bengong lah kau ni Bhai..Macam kat Pulau Pinang juga aset air dijual pada Kerajaan Persekutuan tapi operasi bawah Jabatan Air Pulau Pinang. Sebab duit jualan aset nilah Pulau Pinang dapat mengurangkan hutang tapi Khalifah LGE claim sebab dia pandai mentadbir.

Kat Selangor dan juga negeri lain pun serupa jugak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.