Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Dipersilakan untuk Like Facebook Page T. Besi

Search Malaysiawaves

Monday, March 24, 2014

Program Selawat Perdana Untuk Tutup Fitnah Liwat

Baik Nabi SAW, mahpun para Sahabat Nabi RA, baik Tabiin mahupun Tabit Tabiin kesemuanya TIDAK PERNAH menganjurkan majlis selawat perdana seperti yang UMNO anjurkan sebelum ini

Namun, Nabi SAW pernah MENYEBAT mereka yang menuduh zina tanpa 4 saksi di zaman Baginda masih hidup. Dan hukum tersebut dilaksanakan sepanjang zaman para Khualafa Ar Rasyidin.

Sedangkan UMNO tuduh Anwar meliwat tanpa membawa apa2 saksi yang jelas dan sahih pun. Secara jelas dan terang UMNO menyebarkan dosa qazaf yang telah menyebabkan jutaan orang Islam Melayu terpalit.

Beberapa hari sebelum program Selawat Perdana, UMNO telah menggunakan mahkamah untuk memfitnah dan menzalimi Anwar meliwat Saiful. Padahal mereka berkuasa penuh untuk menghalang kemungkaran ini/

Dari tindakan Nabi SAW, adalah lebih baik UMNO berhenti memfitnah Anwar Ibrahim berbanding menganjurkan program Selawat Perdana.

Program Selawat Perdana adalah tidak lain hanya sandiwara untuk menutup kezaliman serta penyebaran dosa qazaf yang UMNO sedang lakukan secara besar-besaran.

Umpama menggaul taik dgn nasik la.

Hasilnya tetap najis.

Anjur la beribu selawat perdana pun kalao yang anjurkan itu UMNO hasilnya kelak tetap najis.

TULANG BESI



www.malaysiawaves.net tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan halaman komen blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian blog iniAnd here is the rest of it.

4 comments:

Anonymous said...

Ni semua keja ulama pecacai umno jamil khir bangsat tu la... dia yg sokong sgt2 fitnah ke atas anwar... ulama taik kucing..

Anonymous said...

setakat anjur selawat perdana bukan ada manfaat pun.
lain la kalau laksana syariat yang dibawa oleh Rasululllah.

Monkey Shooter said...

Golongan Munafik ini memang suka berpura-pura baik, padahal mereka sedang menipu diri mereka sendiri. Bagi mereka Islam adalah solat, berzikir dan bersalawat sahaja. Manakala menindas, memfitnah serta merampas kebebasan dan hak insan lain tidak termasuk dalam larangan Islam? Dah cukup puas dan terlalu menyampah dah dengan golongan penindas (munafik) ni....

Anonymous said...

Majlis selawatan mmg sesuai dgn umno sbb dlm majlis tu takde tazkirah, takde ilmu, tak le depa panas telinga dengar hukum halal haram. Dah goyang kiri goyang kanan lain kali pi konsert rock pulak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.