Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Dipersilakan untuk Like Facebook Page T. Besi

Search Malaysiawaves

Friday, April 4, 2014

Hudud Mesti DiLaksana Dengan Cermat, bukan Gopoh

UMNO suruh PAS bentang "private bill" hudud.

PAS ikut cakap UMNO. Terus buat keputusan bentang "private bill".

Sedangkan hudud adalah hak Allah.

Maka, segala tindakan kita dengan hudud haruslah cermat dan jauh dari fitnah.

Apa guna kita laksana hudud kalau dalam perlaksanaan itu kita menjauhkan jutaan bukan Islam dari mendekati Islam?

Bagi TUlang Besi, selagi UMNO masih memerintah maka tiada harapan kita laksana hudud.

Buat apa kita nak susah susah nak laksana sekarang?

Baik kita tumpu usaha jatuhkan UMNO terlebih dahulu.

Rendah sangat taraf Kerajaan Kelantan ni.

Hanya dengan satu ucapan dari Menteri bertaraf rendah macam Jamil Khir, Kerajaan Kelantan dengar dan taat kepada nya/.

Kenapa tak minta NAJIB TUN RAZAK sendiri memberi jaminan terbuka terlebih dahulu?

Bukankah itu lebih terpuji dan bijak?

Kenapa gopoh dan bersikap tidak bijak seperti ini?

Gayanya macam Kerajaan Kelantan ni nak usaha supaya Pakatan Rakyat pecah????

TULANG BESI

www.malaysiawaves.net tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan halaman komen blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian blog iniAnd here is the rest of it.

3 comments:

Anonymous said...

Seluruh kabinet pada tahun 1985 perlu bertanggungjawab terhadap peristiwa Memali, termasuk Dr Mahathir Mohamad dan Datuk Seri Anwar Ibrahim, kata pakar perlembagaan Dr Abdul Aziz Bari.

Anonymous said...

Musti tarak bolei jawab. Ha ha ha

Anonymous said...

Aku dah lama kata TB sokong anwar Dan bukan sokong PR. Maki kelantan maki Khalid maki pas. Yang bener adalah anwar n jelutong tiger. Sudahla bro blog Lu mana laku. Top 40 PR blog pun tak masuk piraahhhhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.