Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Dipersilakan untuk Like Facebook Page T. Besi

Search Malaysiawaves

Monday, June 30, 2014

Khalid Ibrahim Berselindung Di Sebalik Alasan Black Out

Lepas kalah pemilihan Cabang Kuala Selangor, Khalid Ibrahim mendakwa berlaku blackout yang begitu amat luar biasa.

Dia menyalahkan blackout tersebut di atas kekalahan beliau.

Mengikut sumber dari kawan2 Tulang Besi yang ada di kawasan tersebut pada malam itu, memang berlaku blackout seluruh kawasan Tropicana termasuk rumah teres dan flat di belakang pejabat PKR.

Mustahil ia adalah permainan dalaman PKR kerana kalau hanya pejabat PKR yang blackout mesti gambar dah keluar Youtube dan masuk FB punya.

Sederet pejabat PKR ada restoran yang tutup lewat malam, ada balai polis. Kalau hanya pejabat PKR yang gelap mesti ada gambar restoran2 di sebelah terang menerang.

Hakikatnya, main switch TNB di Tropicana tu rosak. Biasa benda ni berlaku di kawasan2 seperti itu.
Jadi, apa lagi alasan Khalid Ibrahim?

Terima lah hakikat orang dah tak suka kat awak.

Awak selama ni memerintah Selangor ikut kehendak UMNO dan kroni2 UMNO.

Awak boleh izinkan projek MRT berjalan dgn begitu mudah padahal projek tu adalah rasuah kerana menjatuhkan kerajaan Pakatan Rakyat di Perak.

Projek KIDEX pun sama.

Konon nak jaga wang Selangor tapi nampaknya tanah2 di Selangor semua dah dibelasah oleh kroni2 UMNO.

Dalam keadaan rumah mahal, ada dekat 90 projek perumahan di Selangor tersekat di pejabat MB Selangor.
Bangga dgn simpan duit Selangor 3 billion.

Padahal semua tu sabotaj nak bagi kerajaan PR jatuh. Bukannya kumpul duit sbb hasil bertambah tapi kumpul duit dgn sekat perbelanjaan.

Jadilah jalan berlobang, banjir sana sini dsbnya.

Berentilah Khalid Ibrahim dan isytihar masuk UMNO.

Berhenti jadi munafiq

TULANG BESI

www.malaysiawaves.net tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan halaman komen blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian blog iniAnd here is the rest of it.

2 comments:

Anonymous said...

Astaga...bulan puasa ni bhai.jaga jagalah mulut sikit banyakkan istigfar dan berdoa sentiasa pada Allah pangjangkan umur Khalid dan berdoa agar Khalid terus memerintah secara telus dan adil, tak guna wang rakyat atas dasar politik.

Anonymous said...

Kan blackout tu pkr yang ajar pada pru yang lepas jadi apa salahnya praktikkan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.