Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Dipersilakan untuk Like Facebook Page T. Besi

Search Malaysiawaves

Wednesday, June 11, 2014

Sokong UG Dapat Kereta Mewah (mcm Nasa)

Pasal isu Vellfire ni:

Mesti diingat kes Nasaruddin Mat Isa.

Asalnya Nasa tu bermewah dan bermegah dgn keduniaan walaupun masih pegang Ahli Parlimen dan Timbalan Presiden PAS.

Dia pindah rumah banglo, dia beli kereta2 mewah, gaya hidup pun mewah, makan di restoran2 mewah, bercuti di tempat2 mewah dsbnya.
Masa tu ramai yang bertanya mana NAsa dapat duit boleh bermewah sebegitu sekali. Tapi tak sampai lah nak personal dalam Facebook.
Penghabisan sekali terdedah tembelang Nasaruddin Mat Isa.

Dia rupanya pencacai Najib. Mengikut buntut Najib ke sana ke mari. Jadi, akhirnya kita tau la mana dia dapat duit dia untuk hidup mewah dan kaya.

Bertitik tolak dari pengalaman dgn Nasa Mat Isa, kita pun tidak mahu pisang berbuah dua kali.

Sebab tu kita personal kes Tantawi dan Vellfire .

Tantawi wajib dedahkan di mana dia dapat duit beli Vellfire yang harganya lebih mahal dari rumah saya.

Alasan ianya dibeli oleh isteri Tantawi tak boleh pakai sbb isteri nya cuma seorang cikgu. Bukan seorang CEO GLC.

Pernah Tulang Besi mempersoalkan isu Honda Ulysess milik seorang di Kelantan. Ini kerana orang itu menggelarkan Nasa Mat Isa sebagai adinda beliau apabila HArakah menyerang Nasa Mat Isa.

Waktu Tantawi jadi Ketua Pemuda pernah usul rombak Harakah diluluskan kerana Harakah menyerang Nasa Mat Isa.

Kita masih menunggu jawapan jitu dari Tantawi and the geng.

Setakat hurai makna ZUHUD je tak cukup, Tantawi oiii.

El Haraki juara fitnah tetiba nak jadi baik mempertahankan Tantawi and the gang.

Majoriti penggerak dan aktivis PAS sedang sakit kerana kenaikkan harga barang dan kurang masa untuk cari duit kerana parti.
Tiba2 geng ulama Azhar boleh beli kereta2 yang begitu mahal dan sangat2 mewah.

Kalau Tantawi ikut jejak langkah Khalid SAmad beli 4x4 rasanya takda sapa marah sbb ada praktikal nya.

TULANG BESI

www.malaysiawaves.net tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan halaman komen blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian blog iniAnd here is the rest of it.

3 comments:

Anonymous said...

elaun ahli parlimen kan ribuan ringgit sebulan. mestilah dapat beli. dulu masa elaun pas rm2500 pun dia mampu pakai 4x4. ini kan pula bila jadi mp.

bunbinban said...

tantawi dan senu pecat BA Kasut dari semua jawatan parti kerana membenarkan premisnya di gunakan untuk program Dyana Sofea di Temerloh pada 22hb Jun. Sape2 bole kompem?. Kalau betul, Tantawi mmg dah gila.

Anonymous said...

Rezeki ia.. jangan buruk sangka bang oi.. berdosa..Kalau hang nak bermewah bertanding jawatanlah..Kalau menang..dapat beli Mers dan rumah banglo...zuhud tu cerita belakang

TGNA yang dikatakan zuhud pun naik kereta Mercedes..tak naik unta atau bas..pergi Mekah pun duduk Hotel klas.. syokkan jadi pemimpin PAS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.