Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Dipersilakan untuk Like Facebook Page T. Besi

Search Malaysiawaves

Monday, August 11, 2014

MAKLUMAT BERKENAAN TINDAKAN KHALID IBRAHIM YANG SETERUSNYA

Ada satu lagi maklumat alternatif yg Tulang Besi dapat.

Khalid Ibrahim akan menggunakan Istana untuk membentuk sebuah kerajaan baru yg disokong oleh ADUN2 UMNO dan PAS serta ADUN lain yang akan dipujuk oleh Istana.

Proses pembentukan ini akan dibuat oleh pihak2 dari Istana dan akhirnhya ia akan digelar kerajaan yg dibentuk istana.
Khalid akan kekal jadi ADUN Bebas.

Orang2 Khalid amat konfiden benda ni berlaku dan mereka beri masa seminggu untuk kerajaan baru dibentuk.

Itu yang Ketua Dewan Ulama pun dah berani keluar statement PAS sanggup keluar Pakatan Rakyat tu.

Amacam Posmen Hensem?

Betul ke aku cakap. Tu yang ko berani isytihar keluar PKR dan masuk PAS.

Kalau ni gagal maka DUN akan dibubarkan.

Ataupun DUN akan dibubarkan lebih awal krn mereka tak konfiden benda ni boleh berjaya

Apa pun Presiden PAS wajib arahkan semua ADUN PAS ke Istana Klang hari Isnin ini mengiringi Anwar Ibrahim untuk melantik MB baru da menghalang Khalid dari membubarkan dewan

UMNO dah begitu bersemangat mengantisipasi pembubaran DUN Selangor

TULANG BESI



www.malaysiawaves.net tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan halaman komen blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian blog iniAnd here is the rest of it.

2 comments:

Malaysiabaru said...

15 adun pas akan istihar keluar pas dan bersama umno sebagai bebas... tapi pas kekal bersama pakatan. konsep bini dua haji hadi diapplied dalam konteks politik.. jgn bini jadi pelacur sudah..

Anonymous said...

X baik maki gitu..dosa
Harap tb kawal maki hamun. Debat ok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.