Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Dipersilakan untuk Like Facebook Page T. Besi

Search Malaysiawaves

Saturday, September 20, 2014

Tuduhan Khianat Presiden Kpd Dua ADUN Kena Muka Presiden Kembali

Dalam ucapan penggulungan Muktamar, Presiden telah menuduh dua orang ADUN itu khianat pada PAS.

Namun, tiada satu pun bukti yang diberikan oleh Haji Hadi.

JK Disiplin pun belum pun membicarakan kedua-dua ADUN tersebut.

Sepanjang yang dilihat, tindakan ADUn2 tersebut hanyalah mengikut Usul2 dua Muktamar yang mahukan Pakatan Rakyat diperkasa.

Jadi, di manakah pengkhianatannya wahai Presiden PAS?

Adakah mengekalkan Khalid Ibrahim dgn kerajaan yang didokong oleh UMNO itu bukan tindakan khianat?

Tidakkah tindakan Haji Hadi yang membuat deal dgn Azmin Ali dan usaha menubuhkan kerajaan Perpaduang PAS+UMNO+AZmin+Khalid itu bukan tindakan khianat kepada PAS?

yang Nasa Mat Isa jadi budak suruhan Najib Tun Razak secara terbuka langsung Presiden tak tegur pun. Tak pecat pun keahlian si Nasa pengkhianat tu.

Ni double standard Presiden PAS ke?


Sudah melampau kebongkakan Presiden PAS ini.


TULANG BESI

www.malaysiawaves.net tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan halaman komen blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian blog iniAnd here is the rest of it.

5 comments:

Anonymous said...

Aku setuju Presiden PAS Hj. Hadi semakin bersifat lalang..makin bongkak. Kalau dia buat hal x pe..dlm PRU 13 diletak calon di beberapa kerusi PKR dan kemudian difitnahnya calon2 tu dimedia waktu dekat hari pilihanraya x pe.Damansaraa dan bberapa kerusi yg d pertandingkn 3 penjuru, PKR boleh menang tpi dah betpecah 2 penyokong PR..dah tu x minta maaf. Dlm isu MB Selangor yg dia pulak yg nak menentukn calon PKR siapa yg layak kenapa..? Bukan ke dah ada perjanjian Selangor PKR yg uruskn..Hantar pulak nama2 calon Pas, tak ikut keputusan mesy. AJK pusat...berlidahkn biawak...tikam belakang rakan dlm PR,kemudian kata nak tidur sebantal dgn PR...kah kah,macam tayar gelong je..ketua dan parti macam ni nak jd PM dan perintah negara cara Islam..? Janji pun selalu mungkir cam ne...jahanam negara.

Anonymous said...

Haji Hadi, MSU dan Dewan Ulama ni buat lawak betul,

Kes Khalid Ibrahim depa minta bukti sampai dinyatakan bersalah;

Dua orang ADUN ni kenapa dia tak buat perkara yang sama? Patutnya tunggulah sehingga lembaga disiplin PAS jatuhkan hukuman, baru boleh katakan mereka pengkhianat.

Cakap tak serupa bikin. INILAH KONSEP KEADILAN GAYA HAJI HADI AL WALQ U-TURN.

Anonymous said...

Janji mesti ditepati dan PAS jangan menunjukkan ia mempunyai dasar baru yang mirip dasar matlamat menghalalkan cara yang diasaskan oleh Nicolo Machiaveli. Kalau PAS sudah mula menjadikan matlamat menghalalkan cara sebagai kaedah mendapatkan kuasa, apa beza PAS dengan UMNO?

Malaysiabaru said...

Masyallah. Betulkah hadi berkata sedemikian? Betulkah ini haji hadi yg ahli pas kenal atau haji bakhil wal munafik yg selalu di sebut dalam kitab... Akhirnya rakyat sudah jumpa di kurun 20 seorang 'ulatmak' yg mengaku warak beriman tapi sebenarnya adalah syaitanirajim...

Johan said...

KHALID BUKAN AHLI UMNO. KEMELUT NI TIADA KAITAN DENGAN UMNO.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.