Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Dipersilakan untuk Like Facebook Page T. Besi

Search Malaysiawaves

Thursday, October 2, 2014

Najib Naikkan Harga Minyak Kerana Yakin Pakatan Pecah?

Pertama-tama nya, harga minyak dunia berada di tahap paling rendah dalam tempoh 18 bulan.

Tiada sebab untuk Najib menaikkan harga minyak.

Potongan subsidi yang tidak wujud kerana harga minyak telah pun turun.

Seluruh dunia harga minyak turun. Hanya di Malaysia, ia naik.

Namun, negara sedang menuju bangkrupsi.

Maka, kenaikan harga minyak adalah perlu untuk menyelamatkan kroni2 UMNO dari bangkrap.

Sebelum ini, Pakatan Rakyat nampak padu di mata rakyat.

Isu penukaran MB Selangor melihatkan sikap Haji Hadi yang benci PAkatan Rakyat dan mahukan PAS berpecah dari Pakatan Rakyat.

Hasil jasa Haji Hadi, Najib dengan konfiden menaikkan harga minyak.

Dia tau semua dalam PAS tidak berani menjatuhkan Haji Hadi.

Haji Hadi akan terus bermaharajalela memecah belah Pakatan Rakyat.

Akhirnya Pakatan akan pecah.

Barisan Nasional akan menang kembali 2/3 di Parlimen.

Sepertinya, kenaikan harga minyak yang terbaru adalah jasa besar Haji Hadi kepada UMNO, Najib dan Barisan Nasional.

TULANG BESI

ps busuk2 pun bila pilihanraya nanti Haji Hadi akan serang Pakatan Rakyat, sebagai Presiden PAS.




www.malaysiawaves.net tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan halaman komen blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian blog iniAnd here is the rest of it.

8 comments:

Anonymous said...

Nak himpun duit untuk brim akan datang..pancing pengundi2 pakatan rakyat yang tengah berpecah..

Ahmad Basri said...

Yang guna vellfire tu kena tukar kpd hellfire kh?
Tk syukurkh rakyat cuma naik 20 sen je.......he he he.

Anonymous said...

Kenapa 20 sen? Naik banyak sikit supaya orang Ramai sedar kesilapan mereka bila undi BN. Dan lahh BN menang 2 pilihanraya kecil baru baru ini. Ini adalah Hadiah kepada pengundi pengundi kepada mereka. Masih tak sedar apa yang kerajaan buta. Hanya orang yang undi PR, tahu macam mana menyekat kuasa BN.

Anonymous said...

Sedarlah wahai pemilik blog.. tak habis2 fitnah TGHH.. mohon maaf sblm terlambat..

Anonymous said...

Sedarlah wahai pemilik blog.. tak habis2 fitnah TGHH.. mohon maaf sblm terlambat..

Anonymous said...

Sikit sebanyak, isu kenaikan minyak telah meredakan sikit 'ribut taufan di dalam cawan' PAS. Rasanya ribut taufan di dalam cawan Pakatan Rakyat juga berkurangan. Blogger2 pun mula kembali memperjuangkan hak-hak rakyat terabai kesan dari kes MB Selangor.

Semua muncung senjata telah kembali dihala kearah Najib Si Orang Minyak dan kunco-kunconya.... Tunggu apa lagi ..... AIM......AIM....FIRE AT WILL................ FIREEEEEEE

Anonymous said...

Idea yang bernas untuk menentang kenaikan harga petrol. Sila ke:

http://manjongmari.blogspot.com/2014/10/jom-kita-semua-lawan-kenaikan-harga.html

Malaysiabaru said...

Salam tb, apa sebenarnya pas perjuangkan, nk kata islam tak jugsk, dulu jenantu mb jadi ceo pmb bhd, skrg menantu presiden jadi ceo syariah miliknrakyat selangor, .. betul ke pas islam? Atau saitannirajiim bertopengkan manusiaaa? ?. Sijil universiti azhar pun tk laku krn presiden azhar pun pro yahudi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.