Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Dipersilakan untuk Like Facebook Page T. Besi

Search Malaysiawaves

Thursday, February 26, 2015

Anwar Mesti Mengaku Meliwat Saiful Kalau Hendak Keampunan

Itulah masej sebenar kenyataan Ismail Sabri yang terbaru.

Mengikut laporan Malaysiakini:





Ini bererti UMNO bersedia menyokong pengampunan kepada Anwar Ibrahim kalau Anwar mengaku meliwat Saiful.

Kalau dari mula lagi Anwar mengaku meliwat Saiful, Anwar tidak akan perlu melalui proses mahkamah pun.

Malahan, Anwar tidak akan didakwa langsung.

Yang UMNO perlukan adalah imej dan kredibiliti Anwar musnah.

Ismail Sabri mengamuk sbb Anwar tak nak mengaku salah.

Jadi, tawaran secara implisit ini dibuat oleh beliau

Inshaaah kebenaran akan muncul juga

Rasanya kalau besok Anwar mengaku meliwat Saiful, silap2 lusa Anwar dah pulang ke rumah beliau

TULANG BESI


www.malaysiawaves.net tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan halaman komen blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian blog iniAnd here is the rest of it.

4 comments:

Anonymous said...

Apelah bangang betul ko ni bhai.Pengampunan bukan di bawah tanggung jawab UMNO tapi Yang Dipertuan Agong. Orang UMNO pun masuk jel , apa pulak kelebihan Anwar Ibrahim?

Anonymous said...

shahrizat dan suami sah dah salah. nazri aziz pun dah suruh mrk pulangkan RM250 juta tu. ada masuk jel? org umno yg lawan tokey sj mungkin masuk jel. apa pula kelebihan org umno? bangang punya macai, tak boleh diajar

Anonymous said...

Menteri bodoh macam nie yang Mana-mana PM suka sebab kebodohan itu mudah dicucuk hidung itulah sebabnya dia bercakap guna kepala lutut nak bercakap bab pengampunan bila pula dia jadi jurucakap Yang DiPertuan Agong konon nak kena bertaubat dan berkelakuan baik setalah atau sedang menjalani hukuman ,benggong la menteri yang dilantik Najib nie.

mat roger said...

apa jenis keadilan dan undang2 yg negara ini gunapakai nih... dah macam undang2 taik kuching... ini lah padahnya bila memberi kuasa kepada makhluk yg kufur kpd Allah SWT..Nauzubillah... semoga Allah melindungi nkita dari fitnah besar yg akan akan menjejaskan peluang kita ke Syurga Allah kelak dan semoga Allah SWT menghapuskan makhluk2 pemimpin yg zalim ini... Aaminnn Ya Rabbalalamin..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.