Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Dipersilakan untuk Like Facebook Page T. Besi

Search Malaysiawaves

Sunday, February 8, 2015

Dr Hatta Kena Tuduh Pakai Affidavit Sama Mcm Anwar Kena

Gelihati baca gelagat geng penuduh2 minta Dr Hatta berhenti.

Mereka kira hanya berbekalkan dokumen yang mempunyai cop Pesuruhjaya Sumpah, maka dakwaan mereka akan menjadi benar.

Dari pengamatan Tulang Besi terhadap dokumen mereka, bukti yang mereka bawa tidak lebih dari print-out message wassap.

Misalnya tuduhan PASMA mendapat RM1.6 juta dari DAP tiada bukti fizikal seperti wang ataupun bukti pembayaran diberikan.

Namun, oleh kerana laporan rasmi telah dibuat, dokumen akuan sumpah itu sudah cukup untuk dijadikan asas bagi mereka yang dituduh untuk membuat saman malu.

DAP dan PASMA terutamannya akan kaya raya dgn jumlah saman yang mereka bakal terima.

Dr Hatta pula patut menyaman Ketua Pemuda Kuantan merangkap adik sedara Mokhtar Senik Al Maunah.

Mereka2 yang lain yang menjadi mangsa fitnah pun patut menyaman sama.

Siapakan penasihat undang2 kepada puak2 ni saya pun tak tau.

Yang pastinya sokongan kepada usaha ini amat terbatas kerana tidak sampai sejemput dari ahli2 PAS seluruh Malaysia menyertai perhimpunan tersebut.

Nasihat saya kepada para pengadu, siap sedia lah duit berbakul bakul untuk membayar saman.

Usaha mereka memfitnah Dr Hatta bakal gagal memandangkan rekod Dr Hatta lebih mulia berbanding puak2 pengadu ini.

Teringat Tulang Besi kepada affidavit2 yang difailkan terhadap Anwar Ibrahim sewaktu Fitnah Liwat 1 dahulu.

TULANG BESI


www.malaysiawaves.net tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan halaman komen blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian blog iniAnd here is the rest of it.

2 comments:

Malaysiabaru said...

Jika ISIS yg solat 5waktu dan ucap khalimah syahadah di fitnah oleh nik abudoh sebagai agen Amerika dan Yahudi...
Maka adalah sahih lagi benar andai nik aboduh itu adalah haramjadah yg memalukan islam dan meletakan islam di bawah tumit kaki busyuk melalui parti ajaran sesat PASpispus.
P.s dulu hadi Ping kata umno kapiaq. Hari ni nik abudoh pulak kata isis tak betul dan DAP itu parti anti-segalanya... Knp ajk pas masuk isis dan melayu exumno masuk dap? Siapa yg bcakap benar? Dan siapa yg abudoh ?

a sabri mujahid said...

Jilat presiden punya hal sanggup tunjuk yg diri tu tolol n bengong buat malu islam je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.