Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Dipersilakan untuk Like Facebook Page T. Besi

Search Malaysiawaves

Wednesday, February 11, 2015

Najib Mungkin Bukan PM Malaysia Lagi Bulan Enam Ini?

Sekarang ni imej Najib di peringkat antarabangsa dah macam sampah.

Maka, Mahathir ada sebab utk mengtongsampahkan Najib atas alasan kalau Najib kekal PM maka UMNO/BN akan kalah teruk.

Semua janji Najib sudah pun selamat dia mungkir.

Apa lagi ada pada Najib untuk rakyat Malaysia meletakkan kepercayaan mereka sebagai PM?

Janji beliau pun tak boleh dipakai.

Kalaulah Najib tidak memenjarakan Anwar, kurang2 ada orang yang berani melawan Mahathir.

Sekarang tiada siapa yang akan menyokong Najib lagi.

Najib sudah hilang kredibiliti untuk terus memegang tampuk PM Malaysia.

Maka, mudahnya Mahathir membuang Najib dan menggantikan beliau dgn Muhyiddin Yassin.

Kesian Najib baru sahaja masuk perangkap Mahathir.

Bayangkan kalau Anwar di dalam penjara kelak waktu PRU depan.

Orang2 Melayu yang pro UMNO mungkin akan duduk di rumah kerana simpati kepada Anwar.

Maka  kalau Najib diganti oleh Muhyiddin, pengundi2 UMNO ini akan kurang rasa bersalah dan akan keluar mengundi kerana kezaliman ke atas Anwar itu akan diletak di bahu Najib dan bukan Muhyiddin.

Sebenarnya selepas pemenjaraan Anwar, Najib sudah tiada apa2 nilai lagi pada UMNO. Malahan, nilai Najib adalah sangat negatif kepada UMNO.

TULANG BESI


www.malaysiawaves.net tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan halaman komen blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian blog iniAnd here is the rest of it.

4 comments:

Anonymous said...

"We shall not flag or fail. We shall go on to the end. We shall fight in France, we shall fight on the seas and oceans, we shall fight with growing confidence and growing strength in the air. We shall defend our island, whatever the cost may be. We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing-grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills. We shall never surrender!" Sir Winston Curchill

Yob Tualang Sekah said...

Najib bergabung dengan Anwar. Lawan Madey.

Anonymous said...

Aku heran mengapalah orang ameno ni pilih najib.najib ni bukan ada apa-apa kelulusan pun,dah tu bangang pula.melayu-melayu bodoh tak boleh diajar.

Anonymous said...

Support orang Melayu kepada UMNO masih tinggi. Hanya UMNO yg boleh membantu orang Melayu. Masalah BN kaum Tionghua sahaja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.