Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Dipersilakan untuk Like Facebook Page T. Besi

Search Malaysiawaves

Sunday, February 15, 2015

UMNO Hendak Bantu Laksana Hudud Hanya Dongeng Semata-Mata

Fikirlah sikit.

UMNO terang menerang perlekeh hukum Qazaf demi menjatuhkan Anwar Ibrahim.

Agak2 UMNO yang sama nak laksana hukum hudud ke?

Kalau hudud terlaksna berjuta ahli2 UMNO kena sebat belakang atas kes Qazaf.

Dari Presiden sampailah ahli biasa.

Ada pulak orang PAS yang percaya cerita karut konon UMNO hendak laksana hukum syariah

Islam tak ajar umatnya jadi bodoh.

Lebih2 lagi Islam tak suruh gunakan Islam untuk melindungi kebodohan.

Selagi UMNO itu UMNO mereka tidak akan laksana hukum Allah.

Dalam mereka memperjuangkan kalimah Allah, boleh pula mereka tambah bilangan lesen judi di Malaysia.

TULANG BESI

www.malaysiawaves.net tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan halaman komen blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian blog iniAnd here is the rest of it.

6 comments:

Anonymous said...

Aku percaya sehabis yakin bahawa UMNO benar-benar ikhlas bersetuju untuk meluluskan pelaksanaan hukum hudud, JIKA DAN HANYA JIKA babi boleh terbang.

Anonymous said...

tak perlu sokongan UMNO untuk laksanakan hudud.Kat Sudan dan Saudi..tiada UMNO hudud dilaksanakan. Berharap bebeno hudud cepat dilaksanakan di Kelantan kerana nikan janji TGNA masa dia hidup lagi.Tak perlu bagi alasan beb.

Anonymous said...

Kah kahkah ptuiiih lawak 1malaysia umno nak laksanakan hudud. Puak umno bn buat lawak jenaka cuba nak memperdayakan kan puak Pas yg bodoh bangang. Jangan sesekali percaya kpd puak umno dulu kini dan selamyanya mereka tu bangsat kaki penipu penfitnah perasuah . Kalau nak selamat pakatan rakyat bersatu.

Anonymous said...

Heran kenapa bn tak buat kat trangganu. Hj hadi pun tsk desak...trangganu bn pegang patutnya lg senang nak buat hudud...pikir2 la ye..

Anonymous said...

Heran kenapa bn tak buat kat trangganu. Hj hadi pun tsk desak...trangganu bn pegang patutnya lg senang nak buat hudud...pikir2 la ye..

Anonymous said...

UMNO sokong hudud? Babi should fly.. Hahaha..and babi should fly with the supporters..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.