Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Dipersilakan untuk Like Facebook Page T. Besi

Search Malaysiawaves

Wednesday, March 18, 2015

Hudud Sedang Di "UMNO" Kan oleh PAS Kelantan


Saudara/ri baca sendiri.

Bagaimana Mat Yaakob serta Nik Amar telah meng"UMNO"kan Hudud di Kelantan.

Mereka memasukkan klausa ini kerana hendak menyokong tindakan Saiful Bukhari sedangkan hukum ini tidak wujud dalam mana2 kitab Feqah.

Klik Imej
Tunggulah kehancuran dari langit apabila hukum Allah SWT dilacurkan untuk kepentingan parti politik sekular seperti UMNO.

Ini cuma satu.

Ada banyak lagi contoh dari pindaan 2015 ini.

Sememangnya tujuan membentang Pindaan ini tidak lain hanyalah untuk memecahkan Pakatan Rakyat.

Tulang Besi mendapat maklumat pihak Penasihat Undang2 Kelantan pun telah memberi nasihat pindaan2 ini hanya dapat dilaksanakan sekiranya ada sokongan 2/3 di Parlimen.

Ertinya segala usaha Kelantan meminda Enakmen ini hanya sia sia semata-mata kerana ia tidak mungkin dapat dilaksana memandangkan tiada 2/3 di Parlimen boleh didapati. Malahan, pihak UMNO sendiri tidak memberi apa2 jaminan akan menyokong pindaan ini di Parlimen.

Lebih2 lagi dengan ada bidaah seperti ini, nescara bantuan Allah SWT amat jauh sekali

TULANG BESI

www.malaysiawaves.net tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan halaman komen blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian blog iniAnd here is the rest of it.

5 comments:

Anonymous said...

dgn syahadah atau bayinah dimahkamah dah boleh sucikan hati? boleh nampak dengan mata ke kesucian hati orang?

ini macam kalo, saifool tak akan dikenakan qazaf lah sbb hati dia suci sebab dah sumpah laknat di masjid, di kaabah, distudio dan dihadapan green backdrop.

ooo la la

Anonymous said...

Adakah hukum Islam ini penuh rahsia.Negara barat semua undang undang mereka dibukukan dan semua rakyat blh teliti dan fahami.

Arie_73 said...

Aku bersumpah dgn nama ALLAH...hancur kan lah parti ajaran sesat (PAS) ini..parti sesat lagi menyesatkan dibumi ALLAH ini....AMIN.

Anonymous said...

Tak sampai tiga bulan almarhum tok guru nik aziz meninggalkn kita parti pas diklantan khususnya sudah tunggang langgang ditadbir oleh bukan dr kalangan org yg tahu mentadbir senang2 umno cucuk hidung....

Anonymous said...

Nyibuk je hal orang kelantan.. takde benda nk sembang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.