Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Dipersilakan untuk Like Facebook Page T. Besi

Search Malaysiawaves

Sunday, March 8, 2015

Kalau Macam Ni Lebih Baik Anwar Kekal Berehat Dalam Penjara

Tanpa pengarahan partai2 dalam Pakatan Rakyat kecuali PKR.

Tanpa penglibatan PAS sama sekali.

Tanpa bantuan mana2 kerajaan termasuk kerajaan Pakatan Rakyat.

Tanpa persediaan yang rapi dan kemas.

Tanpa masa yang cukup.

Tanpa media dan alat sebaran am.

Tanpa sokongan ulama2 dalam PAS.

Puluhan ribu rakyat Malaysia turun ke jalanraya memprotes kepincangan kehakiman serta kebobrokan pentadbiran UMNO dan Barisan Nasional.

Rakyat sudah muak dgn sistem kehakiman olok-olok Malaysia.

Rakyat Malaysia sudah benci dengan kemunafiqan dan kezaliman UMNO dan BN.

Yang lebih menikam sukma, kedatangan kali ini adalah 80% golongan muda berbagai bangsa.

Orang2 Muda telah bangkit dan telah bosan dgn UMNO dan Barisan Nasional.

Kalau begini, lebih baik Anwar kekal berehat dalam penjara dari duduk di luar.

Selagi Anwar di dalam penjara, UMNO akan hilang sokongan sedikit demi sedikit sehingga nanti akan tinggal hampas.

Dengan Anwar di dlaam penjara, UMNO BN akan tersunggkur menyembah bumi, inshaalah

Juga kepada peserta2 dan simpatisan demo, pastikan anda mendaftar sebagai pengundi. Kalau tidak sesia je segala2 ini.

TULANG BESI







www.malaysiawaves.net tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan halaman komen blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian blog iniAnd here is the rest of it.

10 comments:

Anonymous said...

Puluhan ribu ye..Saya ada kat SoGO semalam..Tak sampai 5 minit dah habis kira..Saya kira dekat 1 juta orang berhimpun termasuk jin jin dan setan setan

Anonymous said...

Termaksuk kamu setan bertopingkan manusia, p mampus lagi baik. Bila dah mati nanti baru tahu dimana penempatan kamu, pastinya nereka. Muga muga kamu dibutakan mjata dan dibisukan agar tidak membuat dosa yang banyak. AMINNNN...........

Anonymous said...

Haprak yg DENGKI, cow ada kul 1 tgh memang x ramai ngok. Bertambah berbulu babi puak yg dengki.

Anonymous said...

Saya juga dapati tak berapa ramai. Sekejap je lepas itu dah mula lengang. Lebih ramai pendatang asing di KLCC. Bila berhimpun nampak ramai tapi tidak. Elok daftarkan peserta dgn hadiah cabutan bertuah spt bercuti ke London selama 7 hari.

Anonymous said...

Yang penting bukan jumlah,Yang penting api reformasi masih menyala.Ini yang buat UMNgok susah hati.Padan muka.

Anonymous said...

Setiap satu zarah perbuatan dan perkataan akan di hisab. Yang tulis boleh kira jin dan syaitan juga akan di hisab, lainlah kalau anta orang yang tak beriman dengan hari akhirat dan padang mahsyar

Anonymous said...

Syabas anakmuda.Jangan terpeleot dg propaga BN

Anonymous said...

Syabas Pak Chik..Jangan ikut sangat kumpulan Soddom dan Gomorrah ni..dilaknati Allah

Malaysiabaru said...

Insyallah..
Tapi satu syarat bila pru14 dtg
Pastikan menantu tak menyibuk dpt watikah jd calon dari bapak mertua..
Pru13 Anwar dah hmpir jd pm dapat 52%.. Tapi menantu bikin pengundi jadi onar..

Anonymous said...

Ala..propa je lebih. Himpun himpun.. gst buat juga.. takde hasil.. hbs beras aje dok turun.. mana hasil?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.