Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Dipersilakan untuk Like Facebook Page T. Besi

Search Malaysiawaves

Tuesday, March 10, 2015

Sepertinya Tuan Ibrahim yg Mahu Mengguling Presiden PAS?

Tampaknya seperti Tuan Ibrahim Tuan Man yang mahu menjatuhkan Presiden PAS

Tak sabar nak dengar komen2 dari puak2 UG.

Ha Mokhtar Senik, Nasrudin Hassan At Tantawi Ust Mohd Khairuddin At-Takiri Nik Mohamad Abduh dsbnya.

Apa komen?

Lain lah besok Tuan Ibrahim keluar kenyataan dia takkan bertanding Presiden.

Kalau tidak, konfirm yang menjatuhkan Presiden adalah Dato Tuan Ibrahim Tuan Man dan bukannya Mat Sabu mahupun Dr Hatta.

Sia2 sahaja Mokhtar Senik dan budaknya membuat laporan kepada JK Disiplin dan demo yang sebegitu kecik tempohari.

Orang lain rupanya yang hendak menjatuhkan Presiden rupanya.

Allah SWT Maha Kaya.

Sekarang kita dah tau siapa kaca dan siapa permata

TULANG BESI

www.malaysiawaves.net tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan halaman komen blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian blog iniAnd here is the rest of it.

6 comments:

Malaysiabaru said...

Letaklah siapa pu
apa yang penting

A.B.A.H
Asalakn Bukan Abdul Hadi
A.B.U kan presideng

Anonymous said...

Calon tu 2 x 5 je... budak2 negeri dia buat kerja di muktamar tahun lepas dan demo Hawaii Five-0. Ustaz badan sedap pun yang suka gempaq pun dr negeri dia juga. Secara peribadi saya tak percayakan dia.

Anonymous said...

busuk hati

Anonymous said...

lu org jgn tertipu mcm tipah. dia kan pernah bersantai main air ditasik kenyir bersama geng ustaz ug ketika pas perak bermuktamar?

mungkin dicalon supaya org lain akan undurkan diri dr bertanding sbb tak nak pecah undi. mcm hadi buat kat kota damansara dulu yg memenangkan bn.

mungkin perasaan meluat kpd geng ug hadi akan membuat ahli mengundi sesiapa saja asalkan bukan hadi. inilah yang diharapkan.

mcm pru lepas. org atas pagar undi pr bukan kerana sokong tp krn benci kat bn.

tup2 last minit, dia tarik diri dan hadi pun menang tanpa bertanding.

hahahahaahhaa.....

Anonymous said...

Sebenarnya ramai menyesal masuk PAS.Rakan mereka yg kekal dlm UMNO dah naik pangkat dan hidup mewah.Nak tunggu pakatan menang lambat lagi.Altenatif yg cepat ialah UG

Anonymous said...

haha.. semuanya hati busuk.. termasuk juga penulis blog ni.. adu domba, tabur fitnah sana sini..melaga-lagakan antara satu sama lain..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.