Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Dipersilakan untuk Like Facebook Page T. Besi

Search Malaysiawaves

Friday, April 3, 2015

TMB KELANTAN TAK HIRAU DITIPU UMNO


DEMI HUDUD KENA TIPU PUN TAKPA

Dlm ucapan beliau di Majlis Penerangan Hudud di PUTIK beberapa hari lepas, Ustaz Nik Amar berkata:

"Masaalah nya kalau UMNO nak tipu kita nak buat guano (macamana)"?

Dlm ucapan ni Nik Amar menyamakan tindakan percaya cakap UMNO sama mcm meniaga.

Dia kata meniaga ni ada kala rugi ada kala untung.

Rasanya sesiapa yang meniaga pun kalau dia tau barang dia jual tu akan rugi dia takkan bodoh nak keluar duit untuk menjual barang tu.

Hanya peniaga2 yang sewel je yang akan berbuat begitu.

Dalam kes UMNO ni kita dah tau UMNO akan menipu. Kita tau UMNO 100% akan menipu dlm kes hudud.

Masakan mereka nak buat hudud sedangkan mereka baru sahaja menghina dan menghinjak hukum Qazaf.

Sila dengar sendiri kebodohan Nik Amar Timbalan MB Kelantan di bawah ini:


video


TULANG BESI
www.malaysiawaves.net tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan halaman komen blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian blog iniAnd here is the rest of it.



5 comments:

Anonymous said...

hanya org bodoh atau org yg tak kisah kena tipu yg akan meniaga dgn penipu...

nak tanya skit: kalau itu pendapat ulama pas, sila berikan nas yang menyokong tindakan tersebut.

jgn kehulu kehilir melaungkan pas berada atas dasar al-Quran dan hadis, tapi tak pernah kemukakan nas dalam tindakan.

kalau cam tu, lge pun boleh kata asas dap adalah al-Quran dan hadis, jika tak perlu nyatakan nas.

semoga Allah melaknat golongan yang menjual agama. Golongan yg sesat lagi menyesatkan...

Anonymous said...

Cerita hot kat Malaysia Today. http://www.malaysia-today.net/the-umno-pkr-and-pas-internal-strife-part-2/

Sedutan panas "The Kelantan State Exco, however, rejected the application to give the two DAP cousins the timber concession. Husam then doctored the Minutes of the meeting and gave them the land anyway.

Rakyat Kelantan takkan maafkan Husam dan Nik Aziz

Anonymous said...

Politikus sampah terlalu ramai dalam Malaysia...Tong sampah dunia sahaja tak cukop nak muatkan mereka...mungkin di Akhirat nanti tong sampah yang lebih layak disediakan...

Anonymous said...

Kalau di ikut analogi berniaga, sekiranya syarikat rugi kerana ditipu oleh pesaing, maka pengerusi serta ahli lembaga pengarah wajib meletak jawatan.

Anonymous said...

Setiap patah kata yg keluar dari mulut Nik Amar amat menakutkan.Ulasan beliau pasti merugikan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.