Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Dipersilakan untuk Like Facebook Page T. Besi

Search Malaysiawaves

Monday, June 22, 2015

Orang Cina Tidak Akan Mengundi PAS Lagi

Sayu hati mendengar betapa orang2 Cina sudah terbuka hati dgn PAS. Sampai ke tahap sanggup beli tiket berpuluh2 ribu semata mahu mengundi PAS.Calon PAS di Permanis dihadiahkan bilik gerakan oleh orang Cina siap basuh sekali.Mangga hijau di cat putih oleh orang2 Cina utk melambangkan sokongan merreka pada PAS.Selama 50 tahun orang Cina menolak PAS tapi akhirnya hati mereka terbuka. Bukan masa yang pendek dan bukan usaha yang mudah.


Ini bukan dakwah ke? Tidakkah sokongan orang Cina pada PAS ini juga satu bentuk dakwah?

Namun, dengan mudah Haji HAdi memusnahkan keyakinan orang Cina pada politik Islam. 


Orang Cina tidak akan undi PAS lagi. Orang Melayu tiada sebab utk undi PAS sebab PAS hanya menawarkan Haji Hadi dan Hudud sahaja. UMNO dan PKR lebih menarik hati orang Melayu berbanding PAS.

Orang India pun turut sama tak minat dgn PAS.

PAS dah jadi HAMIM dan BERJASA.

Sudah wajib hukumnya parti  Islam baru ditubuhkan demi menjaga Islam.

Lepas ni PAS akan kembali tahun 1986 atau mungkin lebih buruk lagi.

video


TULANG BESI

www.malaysiawaves.net tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan halaman komen blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian blog iniAnd here is the rest of it.

7 comments:

Si Delima Merah said...

Hj Hadi TERLEBIH minum daun ketum sebabtu sasau....geng2 dia pun sasau juga...haji sasau...lebai sasau....Parti Akal-akal Sasau ha ha ha

Sham TM said...

Kenapa nak bawa balik parasit dan jebon jadi AJK PAS pusat.

Kan PAS dah suci lagi menyucikan dari anasir tersebut.

Orang bercakap guna akal tapi ada pulak la yang bercakap guna siku dan lutut.

Sekian, terima kasih.

cikmatgelap said...

aku jadi ahli pas tahun 1983,kini aku ahli seuur hayat,kini dah cadang nak tinggalkan pas,nak tunggu parti baru yg di asaskan oleh G18,goodbye pas

Anonymous said...

pas tak heran pon undi cina, umno akan beri undi pada pas sbb umnokan sokong hudud!

asri adnan said...

Aku pun tengah tunggu parti baru ni.

Anonymous said...

pas yg sblm ni dihormati kini kat bawah kaki je... di pijak2 dilanyak2 oleh ahli PAS sendiri... yg sehaluan dgn hadi... PAS bakal berkuburrrrr

Anonymous said...

Jauhi dari fitnah TB

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.