Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Dipersilakan untuk Like Facebook Page T. Besi

Search Malaysiawaves

Thursday, July 2, 2015

Pengundi Cina Pulang Kipas Lambang PAS

PAS hanya memperjuangkan kefahaman Islam lebai2 PAS yang rata22 berfikiran sempit dan kolot.

Tapi, fahaman kolot mereka dianggap sebagai Islam yang sebenar.

Hasilnya orang Cina yang mula rapat dengan Islam sekarang dah lari dari Islam

Tahniah lebai2 PAS yang kolot lagi sempit

Islam jadi rosak sebab kamu



TULANG BESI

www.malaysiawaves.net tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan halaman komen blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian blog iniAnd here is the rest of it.

3 comments:

Hamba Allah said...

Nasib baik nyonya tu bagi balik kipas, kalau dia tak halal kan undi dia camana agaknya? Eh, bolehkah dia kata camtu? penin-penin kepala aku...

kulo said...

Bagus. Pulang habid. apa sahaja yang ada lambang tu. saya pun tak akan pangkah pas dan tak akan beli lagi haarakah.

Anonymous said...

Saya pun dah henti langgan harakah mulai julai 2015..buat perabis duit aku saja..website harakah daily pun dah bertahun tak bukak...tiada apa yg menarik utk dibaca...baca buku kartun lagi bagus.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.