Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Dipersilakan untuk Like Facebook Page T. Besi

Search Malaysiawaves

Wednesday, August 19, 2015

HATI2 SANDIWARA PAS DLM HADAPI KEBANGKITAN GHB

PERHATIAN:

Apa2 yg Tuan Ibrahim kata, Nik Abduh kata, Ustaz Idris Ahmad, Taqiyuddin, keputusan mesyuarat PAS Pusat mahupun usul Muktamar PAS sekalipun tidak mewakili PAS.

Semua yang mereka kata hanyalah pendapat mereka ataupun sandiwara ataupun cadangan sahaja.

Apa yg laku dan boleh dipakai sebagai pendirian PAS adalah kata2 Hadi Awang mahupun Harun Din SAHAJA.

Misalnya, Ustaz Dato Ustaz Dato' Tuan Ibrahim Tuan Man kata PAS minta siasatan rapi dlm isu 1MDB.

Lagi satu contoh adalah dlm gambar di bawah:


Haji Hadi pula kata kena ada dua saksi yg adil utk kes 1MDB.

Kata2 Haji Hadi itulah pendirian PAS yang sebenar.

Kata2 Tuan Ibrahim hanya sandiwara dan lakonan sahaja konon nak tunjuk PAS ni anti UMNO.

Haji Hadi Awang terbukti manusia yang kata2nya tidak boleh dipegang.

Maka, digunakan "machai2" seperti Tuan Ibrahim dan Idris Ahmad untuk membuat bayang2 bagi menyedapkan perasaan hati2 ahli PAS.

Apa2 sahaja dlm PAS tidak laku dan tidak ada makna.

Harap semua maklum dan paham.

PAS ni dah jadi Parti Hadi Awang.

PAS bukan parti Islam lagi.

Orang2 PAS anggap Hadi Awang mcm Nabi.

Apa Hadi Awang cakap semua betul sbb Hadi Awang ni mimpi Nabi.

Kalau Hadi Awang menipu dan khianat pun takpa sebab Hadi Awang jenis mimpi nabi.

Hukum dlm kitab tak terpakai utk Hadi Awang.

TULANG BESI

www.malaysiawaves.net tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan halaman komen blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian blog iniAnd here is the rest of it.

3 comments:

Anonymous said...

Ahli2 pas ni baghal mcm keldai..hadi ckp dia bermimpi disondol babi bukannya jumpa nabi..bodoh betul ahli2 pas ni

a sabri mujahid said...

Bepuluh tahun baca kitab2 ilmu agama tak dpt nk hilang kan sifat negatif bani melayu yg sgt tipikal
Ditambah dgn bergaul dgn melayu yg befikiran sempit hasad sombong walau dibaca beratus kitab susah nk ubah
Sungguh amat memalukan

Anonymous said...

Yeke GHB bangkit? Parti kecewa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.