Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Dipersilakan untuk Like Facebook Page T. Besi

Search Malaysiawaves

Monday, August 10, 2015

PAS Sudah Jadi Parti Serpihan2 Masyarakat

Serangan terbaru terhadap HArapan Baru adalah melabel mereka sebagai "Serpihan PAS"

Hakikatnya, yg keluar dari PAS dan masuk Harapan Baru adalah mereka yang diiktiraf oleh masyarakat umum sebagai pemimpin mereka.

Yang masih tinggal dalam PAS adalah mereka yang terdiri dari "Serpihan-Serpihan Masyarakat"

Yakni golongan yang digelar "kera sumbang" dan "Lupa Daratan"

Mereka yang masih tinggal dalam PAS menjadikan Haji Hadi dan ulama2 PAS sebagai sembahan hanya menerima cakap2 mereka tanpa berfikir.

Masyarakat umum pula TIDAK BOLEH menerima kata2 ulama PAS tanpa bahas mahupun berfikir dahulu.

Masyarakat umum secara amnya menolak kepimpinan Haji Hadi serta ulama2 PAS kerana sikap dan pemikiran mereka yang kolot, bongkak dan sombong.

50% pengundi2 di Malaysia adalah wanita dan wanita biasanya memandang rendah amalan berkahwin dua.

Padahal Presiden PAS adalah mempunyai dua orang isteri. 

Walaupun berbini dua itu halal namun ianya tidak disukai oleh kaum wanita dan Wanita2 UMNO cuma perlu menggunakan isu ini secara otomatik PAS hilang sokongan hampir 50% dari pengundi2.

Dengan kata lain, kepimpinan ulama dlm PAS adalah kera sumbang dalam masyarakat Malaysia.

Harapan Baru adalah usaha memastikan Islam kekal dalam arus perdana.

Kalau hanya ulama2 PAS yang memegang suara Islam akhirnya nanti Islam jadi fitnah bukan rahmat.

Ulama2 PAS spesis kera sumbang duduk bawah tempurung.

Hancur Islam di bawah mereka

TULANG BESI





www.malaysiawaves.net tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan halaman komen blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian blog iniAnd here is the rest of it.

5 comments:

Anonymous said...

yes setuju, depa tu kera sumbang dan selfish, mcm tghh tak biasa bergaul dgn masy majmuk, sgt prejusdis pd non-muslim padahal mereka adalah potensi terbaik utk didakwah.

Anonymous said...

omak kau tetap sokong hadi walaupun 2 isteri
itu sebab dia banyak meroyan pasal azmin ali
mungkin nak jadi azmin punya no 2.

Abu Fikri said...

Betul tu...

Elok masuk GHB. Boleh kawen mut'ah.

Abu Fikri said...

Betul tu...

Elok masuk GHB. Boleh kawen mut'ah.

Anonymous said...

Pas hanya betul dizaman Nik Aziz dan Fadzil Nor sahaja, > PARTI PAS DAN PERLEMBAGAANNYA TAK ADA YANG SALAH TAPI PEMIMPINNYA YANG SALAH DAN BERBUAT ONAR > SEMUA ini kerana DIA dan pemimpin jemaahnya kunun pewaris nabi TAPI
1.dia fitnah calon pkr sbg penjual pil kuda?
2.dia hina presiden pkr konon tak ada kelayakan jadi mb?
3. dia cuba hasut azmin dgn jawatan mb?
4. Muktaman dan dewan ulama memutus dgn DAP Penang TAPI MASIH KEMARUK nak pegang jawatan di Penang, letak jawatan la KALAU MASIH ADA TELUR DAN MARUAH- lain le kalu masih cinta duit untuk bayar bil letrik dan kereta ha ha ha
5. ahli mendoa laknat pemimpin2 pro?
6. ahli mengeboo pemimpin2 pro?
7. ahli2 memijak gambar2 pemimpin2 pro?
8. dia gagal bentang ruu dlm mesyuarat pr wlpn dah janji?
9. dia dan penyokong2 melabelkan pemimpin2 pro dgn pelbagai gelaran jebon, tolol, barua yg tak Islam? tp mulut isle isle kunun padahal mcm mulut Longkang
10. masih lagi bertahaluf siyasi dgn dap di Selangor?
11. pas yg masih bertahaluf siyasi berlaku khianat?
12. dia selalu ponteng sidang parlimen? Sekarang macam sayang Najib
13. dia mencanangkan hudud Allah swt tapi tak ada satu hudud pun dlm ruu yg nak dibentangkan diparlimen yg DIA ponteng?
14. Macam merestui pemilihan muktamar lebih jilake dari Israel @ yahudi dengan MENGGUNAKAN CAI, Ulama pas pula seronok gila guna Cai
dan banyak lagi...AKU MEMERHATI KEHAIRANAN KELAKU MEREKA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.