Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Dipersilakan untuk Like Facebook Page T. Besi

Search Malaysiawaves

Thursday, August 20, 2015

PAS Tolak Anwar Sebagai PM kerana Video Seks Hitam Putih

Dilaporkan oleh Malaysiakini:


Dia juga berkata:




Soalnya sekarang adalah selepas PKR menolak cadangan tersebut, kenapa PAS tidak isytihar sokong Anwar Ibrahim sebagai calon PR untuk Perdana Menteri?

Di sini jelas sandiwara yang sedang dilakukan oleh Hadi Awang serta Cikgu Mustafa Ali.

Nak sorok pengkhianatan kerana pimpinan2 PKR sekarang terasa bahang dari ahli2 bawahan di atas kedegilan PKR meneruskan hubungan dgn PAS.

    XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Tuhan Maha Agung Maha Berkuasa.

Beberapa bulan sebelum pilihanraya Anwar Ibrahim diberitahu PAS tak boleh sokong dia jadi PM kerana Anwar ada masalah akhlak.

Itu yang diberitahu kepada rombongan Anwar Ibrahim apabila mereka bertemu dengan Harun Din.

Masalah akhlak ni kerana ada video hitam putih yg sepertinya Anwar ibrahim melakukan zina dgn pelacur. Video hitam putih yg bisu mcm filem Charlie Chaplain

Tup.tup.keluar video yg dikaitkan dhn SU Agung PAS Pusat yg lengkap dgn warna, bunyi, suara yang sama dan loghat Terengganu pekatnya. Sampai ke tahap apabila karakter dlm video tersebut mengeluarkan wang dari sampul surat itu pun sampul surat yg biasa digunakan Harakah apabila membuat pembayaran gratuiti kepada sesiapa pun.

Inshaalah satu demi satu Allah akan punggah perangai dan kelakuan ulama2 PAS yg menjual agama utk kepentigan dunia.

KESIMPULANNYA, isu video seks Mustafa Ali dah mula dikeluarkan semula.

Maka, saya tak terkejut kenapa Mustafa Ali berasa panas dan perlu memberi komen terhadap isu ini.

PAS tolak Anwar Ibrahim kerana video seks tapi terima Mustafa Ali takpa walaupun ada video seks jugak.

TULANG BESI

www.malaysiawaves.net tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan halaman komen blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian blog iniAnd here is the rest of it.

3 comments:

Anonymous said...

video DSAI kabur tak terang,perut buncit ada bayang dan macam-macam cacat
cela tapi puak pas terima bulat-bulat fitnah umno.
dengki khianat puak atasan pas pada DSAI sekeluarga sanggup sekongkol dgn rancangan jahat penjenayah.

video cikgu pa terang benderang very clear tapi
puak atasan pas bagi line clear pada cikgu pa.
ooh! itu fitnah. jahat mereka ini.

tghd mana hilang? pi cari orang minta derma kot.kantoi,pi tarik duit dalam bank buniang lagi bagus.

Anonymous said...

Pas ni parti untuk puak puak munafik saja.

Anonymous said...

Tak baik guna perkataan melampau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.