Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Dipersilakan untuk Like Facebook Page T. Besi

Search Malaysiawaves

Saturday, September 12, 2015

Apabila Harakahdaily Mula Menipu

Di bawah adalah laporan dari Harakahdaily berkenaan dengan perhimpunan yg melibatkan Presiden PAS di Pasir Putih:



Yang Harakahdaily tak sebut adalah bas2 yang mengangkut budak2 bawah umur dengan bas seperti di bawah:


Yang lebih menyedihkan adalah kedatangan sebenar ke program tersebut amatlah rendah walaupun telah diangkut budak2 bawah umur untuk menghadirinya:


Ini bukti jelas prograam2 PAS sudah tidak mendapat sambutan dari rakyat lagi.

Mereka terpaksa menggunakan taktik UMNO mengangkut peserta2 program dgn bas dan memberi elaun dan makan.

Harakahdaily pun dah mula menipu pakai gambar edit

          XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXx

Ada yang bagitau PAS masih releven di sbb program Kongress Rakyat penuh dewan SUK.

Tulang Besi@Malaysiawaves cuma nak cakap di Selangor ada lebih 5000+ lantikan politik PAS dalm kerajaan Selangor.

Dewan SUK Selangor tu boleh muat sekitar 2 hingga 3 ribu orang sahaja.

Logiklah dewan boleh melimpah ruah sebab siapa yang berani tak datang?
Nak kena buang kerja ke?

Walaubagaimanapun, program Kongress Rakyat ini hanya dihadiri ahli2 PAS dan penyokong2 PAS. Rakyat umum tak terlibat.

Program Syok Sendiri sahaja.

TULANG BESI


www.malaysiawaves.net tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan halaman komen blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian blog iniAnd here is the rest of it.

3 comments:

IBU TIJA said...

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya. BUKA BLOG MBAH RAWA GUMPALA

Unknown said...

Yang sombong dan "manggak" law ni ialah ketua pemudanya. Menang di pasir mas atas kapasiti anak arwah tok guru. Skadar simpati pengundi segaligus menolak keangkuhan ibrahim ali. Law ni pengundi pasir mas banyak btanya. Mana kerja dan jasa . Tunggu masa. Harap2 ketua pemuda ni tak beralih tempat unt pru akan dtang.

Anonymous said...

Ko tu menipu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.