Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Dipersilakan untuk Like Facebook Page T. Besi

Search Malaysiawaves

Wednesday, October 7, 2015

Adakah PSM Mahu Ditipu PAS Sekali LAgi Selepas Peristiwa Kota Damansara?

Diberitakan satu pakatan pembangkang baru akan ditubuhkan yang mana PAS akan terlibat. Antara nama partai yg disebut akan terlibat sama adalah Parti Sosialis Malaysia (PSM).

Ini amat mengejutkan saya.

Selepas apa yg PAS dah buat pada Dr Nasir di Kota Damansara, kalau PSM mahu juga bersama PAS dlm pakatan baru nanti, saya tak boleh nak kata apa.

Antara serangan Din Ayam& the gang pada Dr Nasir adalah Dr Nasir ni tak semayang.

Allah SWT nak tunjuk, geng Din Ayam yg sama juga berhempas pulas mendokong Khalid Ibrahim yg juga tak semayang.

Apa-apa pun akhirnya kekalahan Dr Nasir adalah kerana di saat2 akhir PAS Subang menyebarkan khabar palsu kononnya Dr Nasir telah menarik diri.

Oleh kerana jentera PKR dan PSM tidak ramai Melayu, maka ramai pengundi Melayu yang terpengaruh dengan khabar angin yg disebarkan PAS ini.

Sekiranya taktik kotor ini tidak digunakan, nescaya PAS sudah hilang deposit di Kota Damansara.

Presiden PAS telah terbukti seorang yang penipu dan kuat mungkir janji. 

Apa lagi yang boleh kita harapkan dari PAS?



TULANG BESI

www.malaysiawaves.net tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan halaman komen blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian blog ini


Third political coalition ‘in the making’
FMT Reporters | October 6, 2015
There's talk of PKR dissidents already registering a new party.
parti-pembangkang

KUALA LUMPUR: A third political coalition is in the making and it is spearheaded by dissidents in PKR, according to a politician who requested anonymity.
The source told FMT today that a party that’s a breakaway from PKR had been formed and that it’s registration with the Registrar of Societies was “virtually finalised” last week.
He said the new party would work with PAS and would invite Parti Sosialis Malaysia, Parti Cinta Malaysia, the Hindraf Makkal Sakti movement and Sabah and Sarawak parties into the proposed coalition.
He said the PKR breakaway, whose name he would not reveal, could be launched within the next three months, and would be a multi-racial party.
He also spoke of the possibility of former Selangor Menteri Besar Khalid Ibrahim joining the party.
However, he said Khalid would probably not hold any top post in the party, “at least for the time being.”

5 comments:

Anonymous said...

PSM cari maut kalau buat pakatan dengan PAS.

jangan harap boleh dapat undi non muslim.

Sg Siput akan balik ke BN.

Anonymous said...

kesian Abd Rahman Tulang Besi

Anonymous said...

Azmin ali pengkhianat rakyat@PH...pas sudah tidak dpt sokongan rakyat lagi tetapi kenapa azmin terhegeh2 atau utk mengharapkan pas calon namanya jadi PM jika menang? Pas terlalu byk khianat dan hina anwar dan azizah,sudah lupa? Azmin pun pernah sindir anwar sewaktu perhimpunan 505 dulu..sudah lupa?..azmin dan hadi sama saja...dua2 kemaruk jawatan dan pangkat..tetapi malas berjuang dan hanya mengharapkan hasil dari titik peluh org lain..singkir azmin dari PKR ..

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Anonymous said...

Kutuk umno lagi bagus.. dri kutuk kawan sendiri.. asyik mengutuk pas je Sb pas keluar pakatan.. suka hati Dia la rahman hati busuk oi. Dengki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.