Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Dipersilakan untuk Like Facebook Page T. Besi

Search Malaysiawaves

Tuesday, October 6, 2015

Apakah Hasil Siasat Isu Video Seks Mustafa Ali?

Apa hasil siasatan isu video seks Mustafa Ali?

Dikatakan sebuah JK Siasatan telah pun ditubuhkan utk isu ini.

Kenapa hasil siasatan masih dirahsiakan dan sampai hari ni kita tidak tau?

Sedangkan PAS dan Majlis Syura Ulama PAS menolak Anwar Ibrahim sebagai calon Perdana Menteri hanya kerana terdapat sebuah video hitam putih kabur yang tidak ada suara.

Video Mustafa Ali tu lengkap dgn warna, suara, bunyi, loghat Terengganu serta suara Mustafa Ali yang begitu tepat sekali.

Mengapa Mustafa Ali masih boleh terus memegang jawatan penting dalam PAS?

Mengapa Mustafa Ali masih pegang jawatan penting sedangkan Tok Guru Nik Aziz pernah maki Mustafa Ali sebelum ini?

Mengapa Mustafa Ali boleh lepas semua ni?

Dikatakan Hadi Awang memainkan isu pil kuda kerana utk menutup isu video seks Mustafa Ali

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

PAS sedang giat memburukkan DAP sekarang ini.

PAS hendak memberi gambaran kononnya DAP anti hudud dan perpecahan PAkatan Rakyat adalah angkara DAP.



Padahalnya yang memecahkan PAkatan Rakyat adalah PAS hasil dari usul muktamar.


Dan, DAP menolak PAS kerana sikap Presiden PAS yang mungkir janji dan khianat kawan.



Bukan sebab hudud.

PAS menggunakan lulusan2 Timur Tengah untuk sebar cerita karut dan dakyah.

Semoga agama yang mereka pelajari akan melaknat mereka di atas penipuan dan pendustaan.

TULANG BESI



www.malaysiawaves.net tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan halaman komen blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian blog iniAnd here is the rest of it.

7 comments:

tanya sama itu hud hud said...

Tonyoh...jgn tak tonyoh...

Anonymous said...

isu ini boleh dipanaskan lagi.. kalau mau dipanaskan... Boleh juga disejuk.bekukan, kalau mau. Banyak lagi cerita sensasi, Kepada sesiapa yang berkenaan jangan mulakan.hahaha

Anonymous said...

Hadi ni ulamak tahi anjing...ulamak dlm filem musang berjanggut...undang2 ni kita yg bikin dan kita juga boleh tukar ikut nafsu sendiri.

Anonymous said...

Simpan je lah aib saudara kita. Moga Allah simpan juga aib kita nnt. Klu betul, kira mengumpat. Klu salah, kira fitnah.

tanya sama itu hud hud said...

Kena mengaji halus bab ni..
Kalau nak simpan aib org,pencegah maksiat tak payah tangkap dan dakwa org.
Hukum hudud pun tak payah la buat depan org ramai,kan pencuri kena potong tangan depan orang ramai,tak jaga aib pencuri tu ke?
Orang yg dah berkawen tp berzina kena hukum rejam,pun tak payah direjam dpn org ramai sbb jaga aib..
Mengaji lagi bro..

Anonymous said...

Yg di kena kan hukum hudud tu dah sahih salah nya. Dlm kes saudara kita ni, jgn kita mendahului mahkamah.

tanya sama itu hud hud said...

Aku jawab persoalan jaga aib.bukan jawab kes sahih ke tak atau kes mendahalui mahkamah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.