Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Dipersilakan untuk Like Facebook Page T. Besi

Search Malaysiawaves

Monday, October 26, 2015

Sandiwara Hudud Berjalan Terus Dalam Sidang Parlimen Kali Ini.

Mana dia bil persendirian hudud yg dibanggakan oleh parti lebai.

Bil Hudud tersebut digunakan bagi memutuskan hubungan dengan DAP.

Tapi dah seminggu dah PArlimen bersidang namun tidak kedengaran ura2 pun untuk membeentangkan bil hudud tersebut.

Cumanya Hadi Awang ada guna alasan mahkamah.

Kononnya hendak menunggu keputusan mahkamah tinggi.

Cumanya, alasan mahkamah tak boleh pakai.

Sebabnya kes tu hanya di Mahkamah Tinggi. Keputusan Mahkamah Tinggi tidak muktamad.

Tiada alasan yang kukuh untuk menangguhkan pembentangan bil tersebut.

Jelas pada kita, hudud hanya alat utk pecahkan PAkatan Rakyat.

Hudud hanya alat untuk memulakan permusuhan dgn DAP.

Kalau Hadi Awang ikhlas dgn hudud sudah tentu tahun 2002 lagi Hadi Awang telah laksana hudud di Terengganu.

Tapi Hadi Awang yang tangguh perlaksanaan hudud tersebut.

Kita semua dah kena tipu dgn sandiwara Hadi Awang dan Mustafa Ali.

Hadi Awang dan Mustafa Ali guna agama untuk menipu ahli dan rakyat MAlaysia.

Jangan biarkan diri kita ditipu Mustafa.

Faktanya, Haji Hadi ada rekod menangguhkan perlaksanaan hudud di Terengganu tahun 2002 padahal waktu itu Enakmen Hudud telahpun diluluskan dan diperkenan Sultan Terengganu.

DAP pada masa itu tidak ada suara langsung dalam perjalanan Kerajaan Terengganu.

Ahli PAS kena tipu hidup2 dgn Hadi Awang dan Mustafa Ali

TULANG BESI

www.malaysiawaves.net tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan halaman komen blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian blog iniAnd here is the rest of it.

2 comments:

nick said...

UMNO kencing atas kepala pemimpin PAS, pemimpin PAS pulak kencing kat atas kepala para walaun2 dan para walaun2 pulak semua jenis jahil, maka semua fikir air yang jatuh atas kepala diaorang adalah hujan rahmat yang bawa berkat!..Huhu..... Sebab itulah Islam menganjurkan umatnya mencari ilmu...supaya tak jahil. Supaya tak mudah kena kencing dan sedar apabila ada orang nak kena kencing atas kepala....!

Nick
Cape Tiger.

Anonymous said...

Pas=parti munafik semalaysia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.