Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Dipersilakan untuk Like Facebook Page T. Besi

Search Malaysiawaves

Tuesday, May 31, 2016

Mangsa Banjir Masih Tinggal Dlm Khemah tapi Ada Hati Nak Bertanding KKangsar dan SB!!!!!

Dalam PRK KK dan SB nanti, cukup dgn kita persoalkan apa yg PAS telah lakukan utk membantu mangsa2 banjir yg tiada rumah di Gua Musang dan Kuala Krai.

Kalau mangsa banjir pun PAS tak boleh sediakan rumah, apasal nak sebuk bertanding di K Kangsar dan Sungai Besar?

Pergi settle tanggungjawab yg ada dulu sebelum nak cari tanggungjawab baru.






TULANG BESI



www.malaysiawaves.net tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan halaman komen blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian blog iniAnd here is the rest of it.

5 comments:

tanya sama itu hud hud said...

Lebai sarkas berpolitik cam gitu la..nak tunjuk buat keja tp tak buat..
Masuk dlm parlimen pun tak berani berhujah.sebab apa?akal pendek..
Pastu ponteng,elaun sapu..
Pastu tempik...takbirrrrr

kudakuda said...

Over dos fil vuda...kena belajaq pakai la x lama lg nak berkautim ngan amno...

Anonymous said...

memang tak buat keje...tahu cakap jer...PAS sekarang bukan macam dulu zaman TGNA dan Fadhil Noor..dihormati...sekarang...emmm...macam langit dengan bumi..opppsss...guna nama TGNA...aku bukan ahli AMANAH...nanti ada walaunta Pasir Mas melalak...

Anonymous said...

Yg kuat tempik takbir tu ahli walaunta2nya..suara kuat otak kosong..

wan amero said...

walaunta dan bodoh berpisah tiada.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.