Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Dipersilakan untuk Like Facebook Page T. Besi

Search Malaysiawaves

Thursday, July 21, 2016

Konsert Selena Gomez Harus Sebab Diluluskan Exco dan Ahli Majlis PAS


Klik Imej-Diambil dari http://www.mbsa.gov.my/ms-my/mbsa/arkib/Halaman/Ahli-Majlis-20162017.aspx
Konsert Selena Gomez ni hukum dia HARUS.

Kenapa?

Sebab dah dapat kelulusan dari kerajaan yg PAS ada di dalam nya.

Antara Ahli Majlis MBSA yg luluskan konsert ini adalah ulama nama Dusuki Abdul Rani merangkap anak sedara Tok Guru Nik Aziz.

Jadi, kenapa yang nak protes lagi???

Cuba jawab.

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Bila dah duduk dlm kerajaan cara protes adalah letak jawatan.

Mcm David Cameron yg protes tidak setuju dgn keputusan referendum Brexit.

Dia letak jawatan seluruhnya.

Kalau PAS protes konsert Salina Gomez sila lah letak jawatan semua exco dlm kerajaan negeri dan ahli2 majlis MBSA.

Itu baru kena.

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Ni org panggil Kerajaan 69.

Yg lulus konsert tu kerjaaan Selangor.

Dlm kerajaan Selangor tu PAS juga.

Lepas tu yg protes PAS juga.

Dah jadi tonggang terbalik kerajaan 69.

Hahahahaha

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Puak PAS tanya kenapa tak protes konsert Selena Gomez.

Kita tanya balik nak protes pada sapa?

Pada PAS ke, sbb PAS adalah sebahagian kerajaan negeri.

Protes pada PAS lah kita tubuh Amanah

Lagipun Anak Sedara Tok Guru Nik Aziz dah lulus.

Apa nak takut.


Ulama dah kata OK.

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Definasi perkataan banggang:

Sendiri lulus konsert Salina Gomez lepas tu sendiri nak protes.

TULANG BESI



www.malaysiawaves.net tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan halaman komen blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian blog iniAnd here is the rest of it.

2 comments:

Anonymous said...

Apa kaitan? bodoh...

pendita muda said...

Parti PAS kan,..semua ustaz2 dan Ularmak2 sentiasa bercakap cara tongang langang tidak ada sealiran maupon presidenya sendiri,.sebaiknya tukar je dari PAS ke PIS,.munkin sebutan ini sesuai dengan kontek perjuangan sebuah parti yg berlandaskan ISLAM ,.selagi sebutan PAS masih dikekalkan ibarat sekor ayam jantan yg berkokok riuh sekampong hasilnya tak ada sampai masa disemelih juga,.,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.