Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Dipersilakan untuk Like Facebook Page T. Besi

Search Malaysiawaves

Monday, August 8, 2016

Bajet Beli Ulama2 PAS Agak Rendah - Sarawak Report

Mengikut laporan Sarawak Report terbaru, Najib telah berbelanja sekitar RM 90juta ringgit Malaysia untuk membeli ulama2 PAS.

Mengikut mereka, jumlah tersebut terlampau kecil.

Setakat ini, Sarawak Report tidak pernah salah dalam laporan mereka.

Dulu Sarawak Report dedah Najib simpan duit 2.6 billion dlm akaun pribadi.

Najib kata benda tu semua fitnah.

Last2 Najib sendiri mengaku yg dia ada simpan 2.6 billion dlm akaun pribadi.

Sekarang Sarawak Report dedah ulama2 PAS dah kena beli dgn harga yang agak murah, 90 juta.

Lebai2 PAS dah mula kata cerita ni fitnah.

Setelah terdedah PAS telah pun dibeli oleh Najib dgn jumlah yg murah yakni RM90 juta, soalan saya pada PKR pula.

Adakah PKR masih lagi percaya yang PAS akan mengotakan janji mereka dan tidak meletak calon di kerusi2 PKR???


Klik Imej


     XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Mula2 PKR akan bahagi2 kerusi dgn PAS.

Amanah pula terpaksa ambik kerusi kesian dari DAP dan PKR.

Akhir sekali akan dipersetujui PAS bertanding 80 kerusi Parlimen.

Pada hari penamaan calon, kesemua 80 kerusi itu akan dimenangi tanpa bertanding ( 30 PAS dan 50 UMNO - tak termasuk negeri2 seperti Kedah, Perlis, Kelantan, Terengganu yg BN+PAS sudah menang tanpa bertanding).

Di campur dgn kerusi2 Sabah dan Sarawak, Najib sudah pun menang kerajaan Persekutuan pada pukul 12 tengahari pada hari penamaan calon PRU 14.

Pada waktu yang sama, PAS akan meletak calon di kesemua kerusi DAP dan PKR kerana perkara ini telah pun dinyatakan oleh mereka sebelum ini.

PKR tak boleh nak halang PAS letak calon di semua kerusi PKR dan DAP.

Siapa berani sangkal senario ini lebih2 lagi selepas pendedahan Sarawak Report yg terbaru?

Siapa berani sangkal?

Tulang Besi cabar.

TULANG BESI



www.malaysiawaves.net tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan halaman komen blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian blog iniAnd here is the rest of it.

4 comments:

Malaysiabaru said...

Bodoh punya azming

Anonymous said...

Susah nak percaya tetapi bila Allah SWT buka ain sesuatu kaum/umpukan tiada siapa boleh melawannya.

Anonymous said...

Susah nak percaya tetapi bila Allah SWT buka aib sesuatu kaum/kumpulan tiada siapa boleh melawannya.

Richgrow said...

Dalam politik macam2 boleh berlaku.apa yg tulang besi tulis tidak boleh di nafi 100%. Itulah politik.yg menjadi mangsa ialah rakyat. Dahagakan satu pemerintahan yg adil dan saksama. Profesional dan berwibawa. Mengurus harta dgn cekap dan amanah. Sayangnya semuanya komping sini sana.termasuk Kelantan.Kononya serambi mekah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.