Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Dipersilakan untuk Like Facebook Page T. Besi

Search Malaysiawaves

Thursday, March 17, 2016

PAS Tolak Hudud Demi Blok Ketiga

Sebelum Pemilihan 2015, kempen fitnah dilancar ke atas Dr Hatta Ramli Hanipa Maidin, Mohammad Nizar Jamaluddin Mujahid Yusuf Rawa Dr Siti Mariah Mahmud dsbnya kononnya mereka tolak hudud.

Mereka dituduh tolak hudud sebab tak percaya yg UMNO akan benarkan hudud di laksana di Kelantan.

Sekarang ni Haji Hadi sendiri tolak hudud kerana hendak bertahaluf dengan Kadir Sheikh Fadzir.

Tak penting pulak perlaksanaan hudud sekarang ni.

Apasal masa dalam Pakatan Rakyat dulu maki DAP sbb kononnya DAP tolak hudud tapi dlm Goblok3 ni takpa pula tak laksana hudud?

Kalau dulu Haji HAdi kata kita nak perkasa Mahkamah Syariah, DAP pun tak marah. Pakatan Rakyat kekal.

Lihatlah kenyataan Kadir Sheikh Fadzir di atas ini

Hujjahnya mudah:

Kalau dengan IKATAN boleh digunakan alasan hudud memerlukan masa yang panjang untuk dilaksanakan, mengapa dengan DAP dulu tak boleh guna alasan yang sama?

Haji Hadi bersikap lidah bercabang dan berperangai macam orang munafiq.

Mereka2 yang fitnah pemimpin2 di atas tu siap sedialah terima balasan dari Allah.

Sesungguhnya dosa fitnah ni akan dituntut di PAdang Mahsyar kecuali kalau tuan badan memaafkannya,

PAS jelas mempermainkan serta menggunakan Islam untuk kepentingan pemimpin2 mereka bukan untuk melaksanakan Islam.

Ini bakal menjemput bala dari Allah SWT ke atas PAS.

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX


Dengan DAP: 
"Kita nak laksana hudud"

Dengan Ikatan (parti sekular): 
"Kita tak laksana hudud. Cuma nak perkasa Mahkamah Syariah je."

Hadi Awang ni nyanyuk ke mamai?

Transkrip Temuramah FMT dengan Tan Sri Kadir

Yang jelasnya Hadi Awang ni lidah bercabang tak layak digelar ulama.

TULANG BESI

www.malaysiawaves.net tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan halaman komen blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian blog iniAnd here is the rest of it.
Read more!(Selanjutnya)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.