Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Dipersilakan untuk Like Facebook Page T. Besi

Search Malaysiawaves

Friday, April 8, 2016

Presiden PAS: Anak Beranak Kaki Fitnah


Terbukti PAS parti menyembah ulama.

Senang2 je Presiden PAS fitnah org panggil org khadam DAP.

Presiden PAS ni agaknya ingat hari kiamat tak wujud kot?

Cabaran Ustaz Mohd Fakhrulrazi Mokhtar berdebat dgn anak Presiden pasal tuduhan yg sama sampai sekarang bachul tak berani terima.

Ni bapal dia pulak ulang fitnah yg sama.

Anak beranak kaki fitnah orang.

Diorang ni ingat Hari Kiamat nanti tak wujud kot?

TULANG BESI
www.malaysiawaves.net tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan halaman komen blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian blog ini
Amanah Youth: We’re nobody’s yes men
Sheith Khidhir Bin Abu Bakar | December 29, 2015
Fakhrulrazi demands a retraction of PAS Youth's statement that Amanah is subservient to DAP.
Muhammad-Khalil_Mohd-Fakhrulrazi_600

KUALA LUMPUR: Amanah Youth has threatened to sue PAS Youth deputy chief Muhammad Khalil Abdul Hadi over a statement implying that Amanah is subservient to DAP.
At a press conference today, Amanah Youth Vice-President Mohd Fakhrulrazi Mohd Mokhtar demanded a retraction of the statement, which was quoted by Sinar Harian last Thursday.
According to the report, Khalil said Amanah was tied to DAP and would listen only to the views of the Chinese-dominated party.


Fakhrulrazi said the statement had no basis and in fact was uttered in bad faith.
He said it was unbecoming of Khalil, as a representative of an Islamic party, to spread slander. “A member of an Islamic party should know better,” he said. “Khalil’s accusation is very serious. He’s made Amanah out to be a yes man to DAP when that is not the case at all.”
He added that Amanah Youth was ready to meet Khalil to settle the matter in a calm atmosphere.
“We would rather this matter be settled in a more civilized matter,” he said. “He shouldn’t have a problem meeting us if he stands by his accusation.
“However, if he refuses to respond, we will leave it to our lawyers to take further action.”
Read more!(Selanjutnya)

Tuesday, April 5, 2016

Apa Guna Mengundi PAS Lagi? Hudud?

Sekarang ni undi Cina dan India dah lari dari PAS.


Tinggal undi Melayu.

Kalau untuk tujuan lawan DAP, buat apa orang MElayu undi PAS? Lebih baik kekal undi UMNO sebab terbukti UMNO boleh lawan DAP dan UMNO boleh bagi benda duniawi.

PAS cuma cerita pasal akhirat je, Haji Hadi cuma pandai kuliah je tak mampu selesai masalah manusia sehari-hari.

Kalau utk tegakkan Islam, apa yg PAS boleh buat sbb PAS bakal kalah semua kerusi di Pantai BArat kerana tiada sokongan bukan Melayu?

Sia2 je undi PAS.

Akhirnya nanti, inshaalah, PAS akan hilang deposit di semua kerusi2 di Pantai Barat, Selatan dan Pahang.

Sebab?

Tiada sebab lagi untuk sesiapa pun mengundi PAS.

Kalau nak undi PAS sebab hudud pun, PAS dah buang hudud.

Amanah pula sebahagian dari Pakatan Harapan yang mewakili semua kaum.

Amanah lebih berpotensi mengalahkan UMNO/BN berbanding PAS.

Mengundi PAS hanya akan memenangkan UMNO seperti di Kota Damansara

TULANG BESI


www.malaysiawaves.net tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan halaman komen blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian blog iniAnd here is the rest of it.
Read more!(Selanjutnya)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.