Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Dipersilakan untuk Like Facebook Page T. Besi

Search Malaysiawaves

Wednesday, June 19, 2019

ADA VIDEO SEKS ANWAR DAN NURUL IZZAH?

HARI TU TULANG BESI DENGAR TEMURAMAH LOKMAN ADAM DGN UTUSAN ONLINE. LOKMAN KATA ADA VIDEO SEKS ANWAR DAN NURUL IZZAH.

Kesah video seks Anwar dan Nurul Izzah wujud sejak sebelum pru 1999 lagi. Tapi sampai hari ni tak keluar2.

Waktu itu TUlang Besi berkempen di peringkat bawahan. Sampai ke tahap tukang2 tampal poster BN pun sebut ada video seks Anwar dan Nurul Izzah akan keluar dlm dua tiga hari sebelum pilihanraya 1999.

Selepas 1999 tu pun terus disebut kononnya ada video tapi sampai sekarang takda video satu habuk pun.

Nampaknya cerita ni diteruskan oleh Lokman Nor Adam lagi dalam temuramah terbaru.

Juga Lokman Adam.kata PAS mula menolak Anwar selepas keluar video China Doll. Keyakinan ulama2 PAS terhadap Anwar terhakis teruk bila keluar video China Doll walaupun dlm video itu Lokman mengaku video tersebut kabur dan tidak jelas.

Hakikatnya, PAS membenci Anwar kerana telah dibeli Najib dan UMNO mengikut pengakuan Nik Abduh. Ini yang Lokman Nor Adam tidak sedar.

Lagipun, PAS sendiri ada video Cikgu Pa yg jauh lebih sensasi dari China Doll. Siap dgn suara, gambar warna warni dsbnya. Jauh lebih jelas video seks PAS berbanding video China Doll, dan PAS terus menerus menyokong Mustafa Ali.

Malahan cara Haji Hadi mempertahankan Azmin Ali persis cara beliau mempertahankan Mustafa Ali.

Dan blogger Papagomo yg bawak keluar video China Doll tu pun dah kalah saman 1 juta.

Temuramah Lokman itu boleh dilihat di:



TULANG BESI

www.malaysiawaves.net tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan halaman komen blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian blog iniAnd here is the rest of it.
Share on whatsapp

7 comments:

Anonymous said...

Inilah sikap dan pendirian ulama politik pas yg amat bertentangan dgn ajaran Islam. Jk tertuduh penyokong pas, pas akan pertahankan mrk bermati2an. Kes najib, chegu pa, tantawi dan senik diantara contohnya. Sebaliknya jk tertuduh bukan penyokong pas atau sekutu mrk, mrk akan serang tertuduh habis2an dan keluarkan macam2 nas. Ini bukan drp ajaran Rasulullah saw. Mungkin hanya ajaran hj hadi sahaja

mahligaiseni said...

Semua itu mengarut sahaja, tuan. PAS betul-betul menunggang agama. BN pula menunggang Melayu.

Anonymous said...

Pengikut si kunyit dah bersuara. Macamlah mereka tu suci sangat. Orang lain dan ulamak tak suci.
Bab bab tunggang ni serah pada ph, sebab mereka pandai tunggang sejenis.

Anonymous said...

Tulang besi berapa dapat bayaran memburukkan ulamak. Murah sangat maruah tu.

Anonymous said...

Tulang besi tak berani terima hakikat pemimpin ph kuat mengunyit.

Anonymous said...

Haram jadah punya lokman

Anonymous said...

Pertahan spender putih pun ulamok.. korok mung.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.