Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Wednesday, July 10, 2019

AZMIN ALI NI MENTERI PAS KE ATAU MENTERI PH?

Begitu galak sungguh Azmin Ali turun naik ke Kelantan dan Terengganu dan mengisytiharkan projek2 mega di Kelatan.


Kelmarin disiytiharkan projek di Terengganu berjumlah berjuta2.


Azmin Ali dilaporkan berkata:

Selepas itu Azmin boleh pula dgn bangganya isytihar projek:


Sebelum ini perkara yg sama dilakukan di Terengganu.


Soalnya sekarang, Azmin ni Menteri PH atau Menteri PAS? Hasilnya, ramai dah nampak Azmin Ali ni lebih PAS berbanding PKR atau PH. Di bawah ni salah satu komen yg Tulang Besi ambil dari FB.







BILA KALI TERAKHIR AZMIN ISYITHAR PROJEK DI NEGERi2 PH?


Adakah negeri2 lain yg diperintah Pakatan Harapan tidak mmerlukan projek Kerajaan Pusat? Bila kali terakhir Azmin Ali turun ke N9 dan isytihar projek mega spt di Kelantan?


Adakah Azmin ini Mneteri PH atau Menteri PAS?

Sebegitu berbangga menyerahkan royalti kpd Kelantan dan Terengganu.

Konon alasan memenuhi janji digunakan padahalnya banyak lagi janji lain yg jauh lebih penting yg masih belum dipenuhi.

Janji beri royalti ini tidak dituntut oleh rakyat Malaysia pun. HAnya lebai2 sahaja yg tuntut. Tapi yg ini yg Azmin begitu bersemangat sekali utk penuhi.

Harap pemimpin2 PH lain mengambil perhatian serius dalam hal ini.

Azmin Ali tidak pernah mengiktiraf Pakatan HArapan. Beliau antara yg paling kuat menentang penubuhan PAkatan HArapan. Beliau hampir tiada jasa kpd kemenangan PH

Skrg ini dia pula hendak berlagak lebih kuah dari sudu.

Sepatutnya dia ambil cuti kerana kes video homoseks beliau masih berjalan dan masih dalam siasatan.

Bukannya dia pergi ke Kelantan dan berbangga memberi projek pada Kelantan sementara kerajaan2 Ngeri PH yg lain dianak tirikan.

Sekian

TULANG BESI




www.malaysiawaves.net tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan halaman komen blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian blog iniAnd here is the rest of it.
Share on whatsapp

3 comments:

  1. Dlm pkr dia dah musnah...
    Mgkin pas mampu mengembalikan zaman gemilangnya melalui akar umbi.
    Biasalah kalau dah nak lemas perlu taktik dan kaedah utk timbul semula.
    Kenapa tak pergi ke sarawak pula. Kan bnyk projek mega sana dah dibatalkan. Mgkin ahli2 pas di sarawak tak dpt membantu dia pru15 nanti.
    Ambillah hati ahli2 pas tu dan buat muka nampak alim sikit. Kalau berprinsip buat apa ikut nasihat org luar parti. Ikutlah nasihat dan prinsip asal parti. Nak lawan ketua demi kuasa akhirnya persahabatan berpuluh tahun rebah kerana ketamakan.

    ReplyDelete
  2. Apa kau sibuk sangat tulang besi

    ReplyDelete
  3. terpaksa main angin lebai pas selepas isu semburit tersebar

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.