Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Dipersilakan untuk Like Facebook Page T. Besi

Search Malaysiawaves

Monday, July 8, 2019

MAJORITI RAKYAT PERCAYA VIDEO SEKS SEJENIS ADALAH ASLI!!!


Kalau dibaca komen2 dlm semua portal2 berita di bawah tajuk video seks sejenis ini, hampir.keseluruhan komen mengiyekan Azmin Ali adalah watak dlm video tersebut.

Kesan dari teknologi komunikasi zaman moden, masing2 rakyat sudah ada video tetsebut dlm tangan mereka sendiri dan boleh membuat keputusan sendiri.

Apa pun keputusan penyiasatan polis, rasanya rakyat Malaysia sudah pun jatuh hukum.ke atas Azmin Ali lebih2 lagi keluar laporan bahawa video ini adalah tulin dah tidak diubah.

Ini bererti kalau PH terus mempertahankan Azmin ali dan tidak merehatkan beliau, persepsi rakyat dan pengundi kpd PH itu sendiri akan menjadi lebih buruk.

PH akan dilihat sebagai parti yg menyokong amalan seks sejenis.

Lebih2 lagi Azmin Ali sendiri telah berbohong kononnya beliau tidak kenal Haziq tapi rupanya sering men"tag" Haziq dlm Tiwtter.

Ditambah dgn Azmin mewakilkan Hilman utk membuat laporan polis sedangkan sepatutnya Azmin sendiri yg melakukannya.

Ditambah lagi dgn Azmin tidak.mahu mengambil apa tindakan undang2 terhadap Haziq yg terang2 nengaku melakukan hubungan sejenis dgn Azmin.

Tulang Besi menyokong tindakan demonstran2 baru ini yg meminta Azmin Ali dipecat dari Kabinet.

Tidak akan berlaku demonstrasi kalau rakyat secara umumnya tidak yakin dgn apa yg mereka saksikan dlm video ini.

Manusia lebih percaya apa.yg mereka lihat dan dengar sendiri berbanding apa yg mereka dengar dari mulut orang.

Atas sebab ini, Azmin mustahil dpt memadamkan persepsi.negatif ini dari beliau dan akan terus terpalit dgn imej sbg seorang homoseks tegar.

Azmin Ali tidak pernah menyokong dan mendokong idea kewujudan Pakatan Harapan. Amat tidak adil kalau Pakatan Harapan terpaksa mengorbankan maruah, sokongan dan harga diri utk membela Azmin Ali.

TULANG BESI



www.malaysiawaves.net tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan halaman komen blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian blog iniAnd here is the rest of it.
Share on whatsapp

3 comments:

Anonymous said...

Atok aku yg undi pkr pru14 dan selalu mgikuti kempen azmin yakin pelaku seks songsang tu adalah azmin. Samada pelaku seks tu pakai spec atau tak pakai spec.
Dia jadi trauma dan jijik melihat azmin. Ini cerita benar.

HBM said...

tulang besi kerana x suka Azmin jgnlah tuduh dan mengiyakan dan memajoritikan hanya golongan yg yakin dan hater kpd PH....sedangkan siasatan penuh belum habis...ikut islam pun tak bole mcm tu....

tapi sy setuju sekiranya Azmin tarik diri....dan sekiranya di buktikan di makamah beliau di fitnah....bole jer kembali ke dlm dunia politik semula...demi nk jaga imej PH....

Anonymous said...

Bersumpah laknat jer...gerenti setel.
Pernah tengok org bersumpah laknat...mmg gerun. Krn mrk telah meletakkan nasib mrk dan kaki2 fitnah antara syurga dan neraka.
Itu pon klu azmin tidak bersalah....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.