Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Monday, October 28, 2019

PAS SUDAH PUN MULA MENGKHIANATI RAKAN TAHALUF

*PAS SUDAH PUN MULA MENGKHIANATI RAKAN TAHALUF*

Haji Hadi bukan seorang yang tahu mememgang janji. Beliau sudah sebati dengan sifat munafiq yg khianat bila diberi amanah dan berbohong bila berjanji.

Minggu ini, PAS menyatakan penegasan mereka menyokong Dr Mahatir kekal sebagai Perdana Menteri sehingga akhir penggal. Mengikut laporan Berita Harian:


Sikap ini bermaksud PAS sudah redha melihat Najib Tun Razak dan Zahid Hamidi disumbat dalam penjara bersama-sama ramai lagi pemimpin2 UMNO yg sedang menjalani kes di Mahkamah.

Juga, ini bermaksud, PAS redha dengan kehancuran UMNO kerana Dr. Mahathir dikatakan bercadang utk membunuh UMNO sama sekali selepas ini.

Belum pun setengah tahun bertahaluf dengan UMNO, PAS sudah mengkhianati rakan tahaluf mereka.

Haji Hadi bukan seorang yang tahu mememgang janji. Beliau sudah sebati dengan sifat munafiq yg khianat bila diberi amanah dan berbohong bila berjanji.

Sesiapa yang boleh memberi wang pada Haji Hadi boleh mengawal Haji Hadi dan PAS. SUdah menjadi alat kepada sesiapa yg mampu membeli.|||

PERTUKARAN KEPADA ANWAR IBRAHIM ADALAH PENTING UTK SURVIVAL PAKATAN HARAPAN

Pakatan Harapan telah berbuat janji sebelum PRU2018. Bahawa Dr Mahathir akan memegang jawatan Perdana Menteri selama 2 tahun dan selepas itu akan menyerahkan kuasa kepada Dato Seri Anwar Ibrahim.

Ini adalah janji yang jelas kepada rakyat Malaysia.

Kegagalan memenuhi janji ini akan menyebabkan Pakatan Harapan hilang kepercayaan dari rakyat Malaysia

USAHA MENGHALANG ANWAR MENJADI PERDANA MENTERI ADALAH JELAS

Mengapa royalti Kelantan dan Terengganu diberikan tanpa pengawasan dari Pakatan HArapan atau wakil2 nya? Seperti di Kelantan, sepatutnya Dato Husam Musa diberikan hak pengawasan terhadap perbelanjaan wang royalti tersebut.

Tidak lain dan tidak bukan ianya adalah ushsa memujuk PAS menyokong penerusan kepimpinan Dr Mahathir Muhammad.

Haji Hadi pula mempunyai kebencian pribadi kepada Anwar Ibrahim menyebabkan PAS menyokong Dr Mahathir dan khianat kepada rakan tahaluff mereka yakni UMNO.

Juga, orang seperti Azmin Ali yg seboleh-boleh tidak mahu Anwar Ibrahim menjadi Perdana Menteri kerana itu bermakna karier politik beliau akan tamat. Selepas skandal semburit beliau, hanya Dr Mahathir yang mahu beliau memegang jawatan. Tiada orang dalam Malaysia yang mahu Azmin Ali terus berada dalam kerajaan. Rakyat MAlaysia masih belum boleh menerima pemimpin yang homoseks.

Orang2 seperti ini mahukan Dr MAhathir terus menjadi Perdana Menteri sehingga habis penggal.

Juga orang seperti Hishamuddin Tun Hussein yg memerlukan penerusan pemerintahan Dr Mahathir utk memastikan beliau tidak merengkok dalam penjara.

Ini belum lagi Daim Zainuddin dan rakan2 billionaire beliau yg selama ini menghisap darah dengan bantuan Dr Mahathir.

Rakyat Malaysia perlukan perubahan kepada Anwar Ibrahim sebagai Perdana Menteri utk memastikan reformasi kerajaan berjalan terus dan tidak terbantut.

Orng2 seperti Hadi Awang, Azmin Ali, Hishamuddin Tun Hussein, Daim Zainuddin dan lain2 hanya berminat utk mengkayakan serta menghisap darah semata-mata.

Mereka tiada agenda utk membangun Malaysia ataupun orang Melayu.

TULANG BESIwww.malaysiawaves.net tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan halaman komen blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian blog iniAnd here is the rest of it.
Share on whatsapp

3 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. Selagi azmin n the gang masih dlm Pkr, sukar anwar nak jadi PM. Jadi PKR should kick them out.

    ReplyDelete
  3. Ingat tak sebelum pru 14 hj hadi kata tun m cuma layak kerja di klinik sj, tak layak jd pm. Skrg nak suruh jd pm sampai mati pula. Isy ish ish lebai belit ni.....

    ReplyDelete


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.