Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Saturday, November 2, 2019

KEMUNAFIQAN ULAMA2 PAS TERSERLAH SUDAH

Sewaktu PRK Cameron Highlands, ulama2 PAS telah mengeluarkan fatwa secara terbuka bahawa haram bagi mana2 umat Islam mengundi calon bukan Islam. Ke sana ke mari ulama2 PAS mendendangkan fatwa tersebut.

Selepas itu pimpinan2 PAS menyuruh memusuhi DAP serta orang2 bukan Islam yg serta menyemarakkan kempen boikot barangan bukan Islam yg dipanggil #BMF.


PAS dah jadi parti perkauman dan parti yg menyemai perasaan benci sesama kaum di Malaysia. 

TIba2 dalam PRK Tanjung Piyai P165 PAS keluar menyatakan sokongan kepada calon MCA yg berbangsa Cina dan berakidah membenci Islam serta hudud secara terbuka.

Apa sahaja yg PAS tuduh DAP lakukan dilakukan oleh MCA malahan dengan lebih buruk dan teruk.

Namun, utk MCA, PAS berkempen dan menyokong.

Untuk DAP PAS menentang.

Ini petanda jelas bahawa PAS adalah parti lidah bercabang serta ulama2 PAS adalah munafiq.


Mereka menjual agama utk kepentingan dunia. Kalau MCA boleh disokong oleh PAS bermaksud DAP juga boleh disokong kerana pendirian DAP dan MCA akan2 sama dan tidak banyak berbeza. 

PENDIRIAN PAS MENGIKUT HAWA NAFSU BUKAN MENGIKUT AGAMA

Ulama2 PAS sebenarnya mengeluarkan fatwa dan pendapat mengikut hawa nafsu mereka. Namun disebabkan mereka diberi gelaran ulama maka ramai tertipu kononnya mereka bercakap atas dasar agama

Hakikatnya mereka cuma menyatakan pendapat mereka yg sesuai dgn hawa nafsu dan kepentingan dunia mereka semata-mata. Tiada langsung perkiraan utk kepentingan agama mahupun akhirat.

Tidak tahu sehingga bila ahli2 PAS akan terus tertipu dgn ulama2 mereka yang jelas melakukan kerja seperti dajjal

SEKIAN

TULANG BESI.




www.malaysiawaves.net tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan halaman komen blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian blog iniAnd here is the rest of it.
Share on whatsapp

5 comments:

  1. Uih Salah besar tu masuk rumah seorang wanita semasa suaminya Tiada Kata dato nikah kawin, Abis tu kanda pun buat Salah jugak la ni, Kate puspa wangi, Salah tu Memang salah, balas dato nikah kawin, Tapi Itu undang2 kanda Yg bikin, boleh kasi padam...

    ReplyDelete
  2. Pas yg diketuai hj hadi selepas kematian tgna. The ends justify the means. Asalkan dapat kuasa dan pangkat. Orang lain buat dia kata haram, dia buat tak apa. Walaun tak boleh berfikir ka? Lu pikir la sendiri, jgn main ikut aje

    ReplyDelete
    Replies
    1. Walaun semua dah kena kelentong dengan penipu yang jual agama dan bangsa kononnya dap satu peti yang bersifat komunis dan nak menghapuskan sistem beraja dan perlembagaan...dengan hanya menakutkan sekelompok melayu yang bengap dan malas berusaha mereka dimomokkan dengan penindasan oleh kaum cina jikalau dap berjaya menjadi pemerintah negara.. langkah jahilnya pimikiran jumud puak yang berpaksikan parti agama dan kaum melayu tu..

      Delete
    2. begitulah bila agama diperkudakan,hukum dibuat atas dasar pari bukan agama..nak hidup beb..tp walaunta tetap ikut..terjun lubang taik pun ok

      Delete
  3. Akhir zaman ramai yang mengaku dan berpewatakan seperti ulamak...tapi lidah mereka seperti api neraka..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.