Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Friday, March 27, 2020

DOA MUHYIDDIN SIA-SIA SBB DIA JADI PERDANA MENTERI DENGAN MENIPU

*DOA MUHYIDDIN SIA-SIA SBB DIA JADI PERDANA MENTERI DENGAN MENIPU*



Pada hari itu, Muhyiddin Yaasin sebagai Perdana Menteri telah berdoa sewaktu menyampaikan perutusan khas kepada rakyat Malaysia. Doa nya memohon pelbagai perkara tapi secara amnya untuk menyelamatkan rakyat Malaysia dari wabak Corona virus.

Adalah amat lucu aksi yang dilakukan oleh Perdana Menteri kita kerana amalan berdoa itu adalah amalan sunat sahaja.

Namun tindakan Muhyiddin menipu dan berbohong utk menjadi Perdana Menteri itu adalah keji dan haram di sisi Islam. Beliau berbohong untuk menaikkan diri beliau sebagai Perdana Menteri. Berbohong untuk mendapat laba dunia. Berbohong untuk mendapat kuasa. Berbohong untuk mendapat kedudukan dan pangkat.

Kalau dia tidak berbohong, mana mungkin dia boleh memberi perutusan khas sebagai Perdana Menteri Malaysia?
Itu adalah jelas haram dan dibenci Allah SWT kerana ia menandakan hamba itu tidak mampu mencapai rezeki Allah dengan mengikut jalan Allah SWT.

Ini belum lagi konspirasi yang beliau jalinkan dengan umat kaum Nabi Lut untuk menjayakan rampasan kuasa beliau.

Apa guna berdoa kalau dia boleh berkerjasama dgn manusia yg beramal dengan amalan kaum Nabi Lut?

Doa yg sia-sia dan hanya berlakon semata-mata untuk mencari populariti.

Doa yang tidak disokong dengan amalan yang diajar oleh Allah SWT dan RasulNya.

Ini semua sandiwara Muhyiddin untuk mencari populariti dan pengaruh. Bukan ikhlas kerana Allah SWT

Adapun sesuatu wabak itu adalah ujian (syahadah) dari Allah serta rahmat dari Allah ke atas umat Islam.

*TULANG BESI*







www.malaysiawaves.net tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan halaman komen blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian blog iniAnd here is the rest of it.
Share on whatsapp

3 comments:

  1. Apa yg ko merepek nih..
    Cukup la... Kasi settle covid,then start la balik..

    ReplyDelete
  2. Tak dapat dibayang kalau peeM 7 msh jadi peeM skrg dlm wabak convid19.Kena lagi dgn menteri kewayangan mengatakan hanya rm450juta jer dlm tabung negara.Menteri pertahanan pulak mcm badut. Menteri kesihatan pulak tak dgr amaran WHO.
    Dpd awal januari sehingga amaran keras pihak WHO pd 12 februari mangkuk2 itu masih mengatakan 'semuanya terkawal'.
    Tiada larangan berkumpul dan tiada lockdown utk pelawat2 luar negara dan ke luar negara spt dilakukan singapore. Jika amaran WHO dipatuhi mgkin wabak tu tak seteruk skrg.

    Bantuan yg diumum pm8 sekurang2 dpt mengurangkan beban dan tekanan kpd rakyat. Syukur wang yg ada ditinggalkan kerajaan lalu sebanyak rm1.2trillion dan hampir rm800billion rizab negara dpt digunakan kerajaan skrg. Bukan rm450juta spt dimaklumkan perasuah terowong ghaib. Patut pon pelabur takut melabur dgn KERAjaan hanceng sebegitu.

    Doa pm8 dgn kerjasama dgn kaum nabi luth??? Biarlah Allah swt yg menentukannya. Raykat pon tak nak pemimpin pengamal semburit. Apa boleh buat dah disangkal oleh KERAjaan phanceng sendiri.Kabur kata pdrm dan pm7 pula asyik mengatakan ia adalah konspirasi musuh politik. Mcm mana raykat nak yakin dgn standard pm7 mcm itu?Tggu wabak nie berakhir...buatlah kempen tolak penyemburit. Aku sokong!!!!

    Tapi bgmana dgn anwar????!!!!
    Saksi dan mangsa liwat dan memuki chinadoll ada.
    Dah kena penjara pon dia. Bgamana anda nak berdoa bersama dgn pengamal lgbt dan nak lantik jadi peeM ke...??

    Ntahlah...sblm mengecam seseorg, tengok kiri kanan dulu.

    Bagi aku, wlpun tak menyokong penuh pm8 tapi usahanya mengembalikan dan memulihkan keadaan ada. Rasanya dia pon bingung duduk dlm phanceng yg 24/7 kencing kepala raykat dan berebut dgn jawatan. Pening dah rasanya. Baik dia buat kerja dgn org yg benar2 nak kerja utk rakyat.

    Dah ditakdir dia jadi pm8.
    Anwar pula perlu berusaha dan berdoa lagi serta bertaubat nasuha menjauhi lgbt baru ada peluang!!!

    ReplyDelete
  3. Koronavirus:Tiada rancangan utk halang pelancung china dtg ke malaysia. 25Januari2020.

    Masih teguh dalam ingatan....

    ReplyDelete


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.