Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Monday, March 23, 2020

Melayu Benci Rasuah Bersama PH. Melayu Suka Rasuah Bersama PN

*Melayu Benci Rasuah Bersama PH. Melayu Suka Rasuah Bersama PN*

Tiada SATU BUKTI walaupun secebis kerajaan PH dikawal dan ditunggang oleh DAP.

TIADA BUKTI SAMA SEKALI.

Namun ada bukti jelas Kerajaan Najib Tun Razak ditunggang oleh Jho Low yang bukan berbangsa Melayu dan beragama Islam.

Tapi yg dihebohkan kononnya kerajaan PH tunduk dan patuh pada DAP.

Fitnah jahat dan sangat jahil disebarkan tanpa rasa bersalah dan rasa malu.

Contoh yg diberikan adalah pengiktirafan UEC oleh kerajaan Malaysia.

Rupanya, kerajaan Melayu PN sendiri pun iktiraf UEC dengan bangganya sekali.




Selain dari itu, takda bukti jelas pun yang DAP menguasai kerajaan PH.


Hakikatnya, DAP membuat keputusan bersama2 Amanah, BERSATU dan PKR.

TIADA KEPUTUSAN PH yang merugikan orang Melayu mahupun agama Islam.

Kebencian kepada DAP hanya cakap2 kosong sahaja tapi dipopularkan oleh cybertroopers upahan.

Namun, yang jelas adalah baik DAP mahupun Amanah dan PKR serta Tun, mereka menentang dan memerangi rasuah.

Malahan, kejatuhan PH pun adalah kerana sikap PH yang tegas dengan rasuah.

Itu sahaja.

Oleh kerana orang Melayu lebih rela naikkan pemimpin perompak dan rasuah dari orang yg bukan Melayu, maka racun dan fitnah ini menjalar dgn marak sekali.

Dr Mahathir dilaporkan berkata:




Jelas, PH jadi mangsa fitnah yang begitu jahat dan keji. Sebuah kerajaan yang tidak bebas dari kelemahan tapi ikhlas di dalam membina semula Malaysia yang telah hancur dirompak UMNO dan Barisan Nasional.


Namun, masa masih ada untuk kita menyelamatkan kembali Malaysia yang kita cintai ini.

Masa 2.5 tahun bukan masa yang lama,

Giatkan kempen ada kepada rakan taulan dan sahabat handai serta keluarga.

Inshaalah, PH akan memerintah semula.

*TULANG BESI*






www.malaysiawaves.net tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan halaman komen blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian blog iniAnd here is the rest of it.
Share on whatsapp

13 comments:

  1. Payah...sbb apabila islam digunakan utk membina persepsi salah..maka selama tu lah org melayu islam mudah tertipu...antaranya bohong sunat...boleh menipu demi islam...

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by a blog administrator.

      Delete
    2. This comment has been removed by a blog administrator.

      Delete
  5. Memang susah nak ubah persepsi org melayu. Sedangkan melayu yg naik turun masjid/surau, grup ustaz, grup pensyarah dll pun berfikiran sempit... Apo nak dikato. Atok pun tak membantu krn dia pun takut hilang sokongan melayu, jadi terpaksa asyik main politik berpanjangan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by a blog administrator.

      Delete
  6. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  8. Kalau hati tisu bak yb sad_dick baik tak payah buat blog politik.
    Jadi jer macai yg rela dikencing selama2nyer....hihihi

    ReplyDelete
  9. Covid-19.
    Pesakit dan kematian meningkat.
    Jika kerajaan lalu tegas dan tidak sambil lewa mungkin pandemik tidak seteruk sekarang.
    Bersabarlah demi kebaikan. Rakyat china mampu bertahan selama 2 bulan. Kita perlu 2 minggu lagi. Semoga kita berjaya menangganinya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada blog internet mengatakan arahan PKP adalah untuk memanjangkan tempoh hayat kerajaan pn.
      China lakukan lockdown 2 bulan dan 99% berjaya.Isu keselamatan negara dan rakyat tak perlu dipolitikkan. Sama2 kita membasmi rantaian wabak ini dpd berleluasa.

      Delete


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.