Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Wednesday, May 20, 2020

Rakaman Dr. Mahathir Kononnya Setuju Keluar PH Terbukti PALSU!!


Diatas adalah kenyataan Dr Mahathir yang terbaru menafikan rakaman yang beredar kononnya Dr. Mahathir.

Rakaman yang kononnya Mahathir berkata tidak suka pada DAP dan Anwar Ibrahim dan menyokong keluarnya BERSATU dari PH.

Tulang Besi sendiri percaya rakaman itu palsu kerana tindakan Dr Maahthir sendiri bercanggah dengan kandungan isi rakaman.

Dr.Mahathir seorang diri kekal dalam Pakatan Harapan sehingga hari ini dan tidak mahu terlibat dengan UMNO sama sekali.

Maka, tindakan Dr Mahathir itu sendiri membuktikan rakaman itu palsu dan diada-adakan.

PUAK2 PN DAN MUHYIDDIN SEMAKIN DESPERATE

Jelas, Muhyiddin dan Azmin semakin desperate. Muhyiddin kemungkinan akan kalah pertandingan dengan Mukhriz.

Akar umbi BERSATU semakin kecewa dengan Muhyiddin. Rata-rata mereka kehilangan kedudukan dalam kerajaan negeri dan jawatan mereka diambil oleh UMNO.


Penyokong2 Azmin juga semakin kegelisahan. Mereka tiada parti. Tiada penyokong. Tiada pendokong. Tiada agenda. Tiada arah tuju dan hala tuju.


Kononnya Azmin kuat tapi Cabang Gombak, Ampang dan Setiawangsa pun kekal dengan Anwar Ibrahim. Hanya sejemput dari Cabang-Cabang ini yang mengikut jejak langkah Azmin-Zuraida.  Mereka kekal menyokong Anwar Ibrahim.

10 ekor MP yg mengikut Azmin juga gelisah kerana kalau kerajaan mereka bubar dalam tahun ini, karier politik mereka tamat sama sekali.

Fitnah-fitnah ini dicipta untuk memecahkan Pakatan Harapan kerana diharapkan ada parti dlm Pakatan Harapan akan berpaling masuk ke Perikatan Nasional.


Seperti kata Dato Seri Anwar Ibrahim, hayat kerajaan Perikatan Nasional ini bakal berakhir dalam masa terdekat, inshaalah.


TULANG BESI

ps dari salah seorang ahli MPT BERSATU

1.  Terkini telah tular di media sosial sebuah video memaparkan saat “keputusan” dibuat Tun Dr Mahathir agar PPBM dibawa keluar daripada Pakatan Harapan.
2. Anehnya, walaupun saya salah seorang Ahli MPT yang hadir di mesyuarat tergempar tanggal 23 Februari 2020 tersebut, tidak sekali pun pada ingatan saya, keputusan dibuat agar menarik diri dari gabungan PH. 
4. Hakikatnya, usul untuk keluar daripada PH untuk bergabung bersama Muafakat Nasional berakhir dengan keputusan untuk menyerahkan keputusan muktamad kepada YAB Tun Dr Mahathir setelah beliau menilai dan mempertimbangkan dengan teliti usul tersebut.
5. Hakikatnya, puak-puak Sheraton semakin terdesak bagi membuktikan kesahihan mereka sehingga sanggup menimbulkan syak wasangka antara Tun dan PH serta perjuangan asal Bersatu walau apa cara sekalipun.
6. Jika tujuan video ini agar dapat memecahbelahkan hubungan antara Tun dan PH, serta bagi menimbulkan kemarahan Anwar Ibrahim dan DAP, maka terbukti puak-puak Sheraton telah tersilap kira-kira.
7. Walau pernah berseteru, namun jalinan hubungan professional antara Tun dan mereka ini masih dapat dijalinkan dengan penuh hormat. Kerana antara mereka, semangat patriotik tebal di sanubari.
8. Sesungguhnya, hanya pejuang-pejuang tulen dapat membawa cita-cita seluruh rakyat yang mengharapkan kembalinya maruah bangsa dengan jatuhnya golongan kleptokrat. 
Tariq Ismail bin Mustafa
Ahli no 00051
Ahli Majlis Pimpinan Tertinggi
Parti Pribumi Bersatu Malaysia

www.malaysiawaves.net tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan halaman komen blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian blog iniAnd here is the rest of it.
Share on whatsapp

1 comment:

  1. Jarang sangat jumpa manusia paling bangang di usia senja.
    Letak jwtn pengerusi parti dan perdana menteri. Lepas tu gila nak jwtn tu balik...BANGANG!!

    Kalau ikhlas ko bagi dgn anwar rasanya tak ko gila meroyan sampai skrg.

    Sebok dgn riza aziz. Lim gone end yg dilepaskan tak pulak ko meroyan sangat sampai skrg.

    Seblm menyembah bumi...bertaubatlah!!!
    Ok...

    Nak sangat jwtn pm tu balik tunggu krisis wabak nie selesai dulu. Slps selesai ko nak ambik balik...ambik lah

    Sekurang2nya kebodohan korang yg bawa wabak tu masuk dah diselesai oleh org lain.

    Jujur...tak sanggup melihat korang menangani krisis wabak tu dari mula. Syukur bukan korang yg jaga rakyat masa wabak tu teruk melanda negara.

    Semoga menyembah bumi tak lama lagi!!!

    ReplyDelete


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.