Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Wednesday, May 13, 2020

Rakaman Membuktikan Muhyiddin Membawa BERSATU Keluar dari PH Tanpa Restu Parti


Rakaman di bawah membuktikan bahawa keputsan Muhyiddin membawa keluar BERSATU dari Pakatan Harapan tidak pernah mendapat kebenaran dari parti.

Ia hanya keputusan pribadi Muhyiddin Yaasin yang juga merangkap Presiden Parti.

Ia juga mengesahkan bahawa Dr. Mahathir sendiri tidak menyokong keputusan mengkhianati Pakatan Harapan sehingga membawa kepada jatuhnya kerajaan.

Mungkin Dr. Mahathir tersilap kerana meletakkan jawatan sebagai Perdana Menteri tapi jelas tindakaannya Dr. Mahathir itu bukan untuk mensabotaj Pakatan Harapan.



RAKAMAN YG AMAT MENGAIBKAN MUHYIDDIN YAASIN

Muhyiddin sedang menghadapi ujian yang paling getir dalam sejarah hidupnya. Malahan sudah menjadi bahan bualan umum bahawa Muhyiddin sudah terbukti tiada sokongan majoriti dalam Parlimen Malaysia.

Sikap berlengah-lengah dan membuat seribu alasan (seperti di bawah) adalah bukti jelas Muhyiddin tiada majoriti di Parlimen sama sekali.



DItambah pula dengan tindakan Muhyiddin yang sedang dipersoalkan kepimpinan beliau oleh ahli2 BERSATU seluruh Malaysia.

BERSATU yang asalnya mempunyai 4 orang Menteri Besar seluruh Malaysia sekarang hanya tinggal satu. Itu pun di Perak nyaris-nyaris dikenakan undi tidak percaya, kalau tidak PERAK pun hilang dari BERSATU.

Usaha beliau sabotaj Mahathir di Kedah pun gagal kerana Menteri Besar baru tidak dapat tdilantik kecuali dalam sidang DUN Kedah. Setakat SIdang Akhbar dan SD tidak mencukupi, Maka, Mukhriz ada 4 bulan lagi untuk mengumpulkan semula kekuatan dan sokongan.

Pendedahan ini adalah bukti nyata kepada ahli2 BERSATU untuk memecat Muhyiddin Yaasin memandangkan beliau telah bertindak tanpa restu parti. Hanya tindakan mengikut kehendak dan nafsu beliau sahaja.

Beliau telah menipu dan berbohong kepada rakyat Malaysia dan ahli2 BERSATU.




*TULANG BESI*





www.malaysiawaves.net tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan halaman komen blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian blog iniAnd here is the rest of it.
Share on whatsapp

4 comments:

  1. Yang pm7 letak jawatan tanpa maklum dgn majlis presiden apa citer??!!!

    Kenapa dia tak bawa bincang???
    Kenapa dia calonkan tsmy dan bukan dsai sebagai calon pm8???

    Sudah-sudahlah melayan karenah pengkhianat tua tu. Cukup lenjun rakyat dikencingnya.
    Kalau dia ada prinsip dia akan bawa masalah tersebut dalam majlis presiden.
    Cukup kesian melihat wan azizah memberi peluang dia sebagai pm dan memujuknya ketika dia melepaskan jawatan tiba-tiba.
    Nampak sangat dia pengkhianat utama dan menjadikan org lain sebagai kambing hitam.

    Dari dulu sehingga sekarang dia tak pernah menyalahkan dirinya sendiri.
    Manusia tanpa prinsip dan lidah bercabang patut disingkirkan.
    Ph tak perlu bergantung dengan manusia pengkhianat dan lidah bercabang macam mahadey tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab PM ke 7 tu dah nyanyuk dan bodo, kejap nak jadi Pm, kejap letak jawatan, kejap nak jadi PM balik! heei pening aku memikirkannya, Ingat ini shopping kompleks ke, keluar masuk, duk rumah orang tualah macam ni

      Delete
  2. Legasi itu hanya mempergunakan rakyat untuk memenuhi kehendak anak, proksi dan kroni mereka.

    Hapuskan nepotisme dan kronisme.

    ReplyDelete
  3. Dulu ko guna melayu utk raih harta dan hina bangsa lain. Ko didik fahanan politik perkauman utk menguatkan sokongan ko.
    Semakin ramai membenci legasi sial tersebut tanpa mengira fahaman politik. Dulu kata-kata ko ibarat pujangga TAPI sekarang penuh dengan tipu muslihat demi legasi sial ko.
    Semakin hina di hujung usia.

    ReplyDelete


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.