Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Thursday, June 4, 2020

UMNO Mahu Hapuskan BERSATU Dengan Menjemput Muhyiddin Sertai UMNO

Tawaran Muhyiddin Kembali Pada UMNO Hanya Untuk Menghapuskan BERSATU dan Membunuh Karier Muhyiddin Sahaja

Sekiranya Muhyiddin Yaasin bijak, dia tidak akan menerima pelawaan UMNO ini. Jaminan menjadi Perdana Menteri hanyalah jaminan kosong sahaja memandangkan di dalam UMNO, jawatan Presiden UMNO jauh lebih berkuasa berbanding Perdana Menteri.

Apalah sangat jawatan Perdana Menteri kalau tiada jawatan Presiden UMNO sekaligus dengannya.

Sekarang pun Muhyiddin sudah jadi macam boneka kepada UMNO apatah lagi apabila Muhyiddin menyertai UMNO.


Bila-bila masa Muhyiddin boleh dilucutkan keahlian kerana tidak tunduk kepada keputusan MKT UMNO dan Presiden UMNO.

Ditambah dengan keadaan kesihatan beliau yang semakin buruk maka akhirnya Muhyiddin hanya akan menjadi Perdana Menteri boneka kepada MKT dan Presiden UMNO sahaja.

Lagipun, baru semalam Zahid melaungkan panggilan siap sedia untuk Pilihanraya 15 menandakan tawaran dan tindakan ini tidak lebih dari jerangkap untuk Muhyiddin dan juga BERSATU.

Apabila Muhyiddin sertai UMNO maka otomatik BERSATU akan dibatalkan pendaftarannya persis Tengku Razaleigh mentalkinkan Semangat 46 dahulu.

Maka, sejurus selepas Muhyiddin berada dalam UMNO dan BERSATU terbatal pendaftaran maka PRU akan dipanggil.

Di kala itu, Dr Mahathir dan melayu2 Anti Kleptokrat sudah tiada kenderaan untuk menghadapi UMNO.

Yang lebih dikehendaki oleh UMNO adalah kembalinya pengundi-pengundi Melayu di Johor yang telah menyebabkan jatuhnya UMNO di Johor. UMNO perlu menang dengan yakin di Johor sekiranya imej UMNO sebagai parti teras bangsa Melayu mahu dikembalikan.

Itu sahaja penjelasan yang jelas berkenaan tawaran UMNO ini.

Jangkaan ini disahkan dengan kenyataan Ahli Parlimen Sri Gading, 
Datuk Dr. Shahruddin Md Sallehm yg telah berkata:

“Andaikata saya perlu meninggalkan PN dan kembali kepada PH dan disitu ada jaminan bahawa Bersatu akan kuat dan terus hidup, maka saya sedia lakukan,” katanya. 
Malah kata Shahruddin beliau sedia meletakkan jawatan sebagai Timbalan Menteri Kerjaraya demi memperkukuhkan Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu).
BERSATU mampu menghalang UMNO menguasai Johor dan Melaka secara dominan seperti zaman dahulu.

Yg penting adalah pembatalan BERSATU dan ketiadaan Dr.Mahathir dalam PRU15 yang sudah hampir diadakan dalam masa terdekat

Kemungkinan Parlimen akan dibubarkan sejurus BERSATU dihapuskan dari muka bumi Allah SWT ini.

Itulah jangkaan Tulang Besi

TULANG BESI




www.malaysiawaves.net tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan halaman komen blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian blog iniAnd here is the rest of it.
Share on whatsapp

23 comments:

  1. Tak akan mungkin tsmy masuk umno..
    Cukup sekadar pernah memegang jwtn tertinggi dlm kerajaan dan memikulnya penuh tggjwb berbanding pm4 dan pm7.Qada n qadar dia sebagai pm8. Dia tak tamak dan tiada apa yg nak dikejar selain tiada kepentingan apa2 selain rakyat. Tak macam pm4 dan pm7 yg gila meroyan nak berkuasa demi legasinya yg tamak haloba.
    Dia akan bersara spt paklah memandang kesihatannya dan akan sentiasa diingati sebagai pm yg prihatin dgn rakyat.

    Pm4 dan pm7 serta bekas partinya akan terkubur terus slps pru15...termasuk boboi.

    Legasi ini bukan shj dibenci oleh pengikut pn malah dalam ph pon cukup membenci legasi tamak haloba ini.
    Malah dr mazslee yg cuba langgar kroni legasi ini dicantas oleh pm7.
    Yg mangkuknya mazslee ialah dia tetap 'tunduk' dgn pm7.


    Hmmmm....kami rakyat tak sabar melihat aksi2 pm7 dan anwar berlakon di hadapan rakyat....hihihi
    Tak kesah dgn pertukaran kpd KERAjaan kencing mandat raykat..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Inilah anon bodoh, bangsat, dan paling celaka. Phui!

      Delete
    2. Relaks lah cai...
      Bersabar....
      22bulan kita kena kencing oleh tun mangkuk dan konco2nya..kita masih mampu bersabar.

      Sampai dia dan konco2nya buka luas2 pintu masuk kita kpd pelancung2 negara wabak...kita masih bersabar.

      Sabar yea...

      Kalau ditakdirkan tun mangkuk dan anwar beraksi kembali...rakyat redho.

      Kami memang tak sabar melihat sandiwara mrk spt dulu2...hihihi

      Delete
    3. Lupa...jujur kami tak kesah tun mangkuk dan anwar sama2 beraksi.

      Tapi kami sesekali tak mendoakan...hihihi

      Takut kena kencing kali ke2...
      Hanceng kencing manusia hampir seabad nie lain sgt baunya...hihihi

      Delete
  2. Berok mat yeh lompat lompat nak cari bunga. Hahaha

    ReplyDelete
  3. Kalau komen takde fakta ni... aku dah tahu mangkuk ni sape...bukan nya mangkuk ni tahu politik semasa atau strategi politik.. tulis panjang hampehhhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh cai bagi fakta berkenaan politik semasa atau strategi politik?

      Aku bagi ringkas.
      Tun mangkuk mastermind utama. Utk elak dituduh pengkhianat oleh phanceng dia tuduh dan salahkan org lain khianat. Cuma pelik dia tak pernah sentuh nama assmin mahupun piee bedal.

      Skrg dia dakwa cukup majoriti tapi anwar perlu mengalah dgnnya. Semua sedar legasi tun mangkuk kaya raya utk mengumpan.
      Adakah dakwaan mangkuk tua hanya sandiwara bagi meyakinkan macai2 bodoh mcm mat sabun, gone end, khalid gereja yg tun mangkuk bukan pengkhianat?
      Maksudnya tun mangkuk kata aku boleh dpt KERAjaan tu balik asalkan anwar mengalah.

      Jika anwar mengalah adakah tun mangkuk berlaku jujur atau bila dtg nyanyuknya akan jumpa ydp agong utk melepaskan jwtn utk kali ke2.

      Tambah lagi pn dan ph ketika itu ada majoriti yg tipis.
      Skrg pon dah tipis. Bila2 masa pm akan bertukar tapi siapa yg disukai rakyat?
      Dgn muka2 pemimpin phanceng yg tggl skrg bnyknya jenis gabra dan sikit bangang...sukar utk rakyat menyukai anda!!!

      Delete
  4. Hanya mahacai yg rela dikencing akan sujud di kaki tun mangkuk...hihihi

    Hanya yg ada pendirian dan prinsip akan menolak sandiwara manusia yg telah menibai belakang anwar sejak 1998..hihihi

    Kami amat mengalu2kan KERAjaan kencing mandat beraksi kembali. Agar dpt dijadikan modal atas aksi2 bangang sebelum pru15 demi menguburkan badut2 yg telah kencing kepala rakyat..hihihi

    Sebentar tadi sempat sembang dgn mahacai dapigs.Dia menyalahkan tun mangkuk punca KERAjaan phanceng gagal tunaikan janji manifesto. Umpama menyokong kata2 lim gone end sejurus tun mangkuk meruntuh kerajaannya.
    Lalu aku bertanya balik...kalau tun mangkuk dipersalahkan kenapa dapigs beria2 nak tun mangkuk sebagai pm9. Kenapa tak lantik anwar?

    Ada jawapan dpd penyokong tegar dapigs nie tapi biarlah mahacai2 sekalian menekanya sendiri....hihihi

    Aku malas nak layan sangat nanti hilang rakan kerana melayan politik meroyan manusia yg gila kuasa...hihihi

    ReplyDelete
  5. Inilah kehebatan parti keramat melayu umno. Tak mungkin akan parti ini terhapus. Kami dlm umno mempunyai pengalaman dan bijak berpolitik. Tiada satu pun boleh menggugat umno. Apapun berlaku parti yg dulunya serpihan dari umno spt pas, bersatu malah pkr akan tetap kembali menyelamatkan umno!Wlpun ada pemimpin yg dituduh malah menerima rasuah, kami kekal berjaya utk lepaskan diri. Tggu. Bijak dlm kewangan dn politik. Najib, ku nan azeez musa aman dll tak boleh dikalahkan. Ingat pesanan tghadi, adalah lebih baik aokong pemimpin islam walpun dia melakukan kerosakan daripada sokong pemimpin kafir sbb akhirnya kafir akan masuk neraka juga.

    ReplyDelete
  6. Kalau KERAjaan phanceng pler berjaya menduduki putrajaya mengganti kerajaan yg mula disayangi rakyat...tetap akan berantakan.
    Andai anwar jadi pm tapi gagal memuaskan hati legasi atok maka tidak terkejut atok bawa mp2 yg menyokongnya keluar phanceng+-. Begitu juga andai atok jadi pm, konco2 anwar akan mendesak atok menyerahkan jwtn.
    Tak kan sanggup mrk ditibai buat kali ke3.
    Maka tidak akan ada keserasian sehingga pru15.

    Apa2 pon sebagai rakyat biasa kami tidak kesah andai phanceng jadi KERAjaan balik. Jujur dan ikhlas...

    Tak sabar menunggu pru15 utk menguburkan legasi sial yg mengganggu kestabilan negara....

    ReplyDelete
  7. nama saya Redzuan Sarina Binti dari PULAU PINANG,
    MALAYSIA. Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada ibu Rossa kerana membantu saya mendapatkan pinjaman. selama tiga bulan, saya telah mencari pinjaman untuk melunaskan hutang, setiap orang yang saya temui ditipu dan mengambil wang saya sehingga akhirnya saya melihat kisah Cik Masitah Ayob dan alamat laman web syarikat yang dikongsinya. Syarikat itu kemudian memberi saya pinjaman sebanyak RM470,000 yang saya mohon. syarikat juga dapat membantu anda. kerana syarikat itu juga telah menolong beberapa rakan saya yang lain. Sekiranya anda memerlukan bantuan kewangan, sila hubungi syarikat ROSSA FINANCE melalui e-mel: Rossastanleyloancompany@gmail.com
    Whats-app Mother Rossa Company: +1 (914) 529-5708.
    Syarikat itu tidak tahu bahawa saya melakukan ini dengan menyebarkan niat baik syarikat kepada saya, tetapi saya merasakan saya harus membagikannya kepada anda semua untuk membebaskan diri daripada penipu, berhati-hati dengan peniru dan hubungi syarikat pinjaman yang betul. Di bawah ini adalah kata-kata semangat bagi mereka yang mencari pemberi pinjaman swasta yang jujur ​​dan jujur.
    "jika anda memerlukan pinjaman untuk melunaskan kredit dan hutang? Adakah anda memerlukan kewangan untuk menubuhkan perniagaan anda sendiri? Adakah anda memerlukan pinjaman untuk melaksanakan projek besar? Adakah anda memerlukan pinjaman perguruan? Adakah anda memerlukan dana untuk pelbagai tujuan lain?" ? Inilah e-mel saya untuk sebarang pertanyaan mengenai ibu rossa,
    e-mel saya: redzuansarinabinti2020@gmail.com
    E-mel ibu rossa: Rossastanleyloancompany@gmail.com
    nombor telefon bimbit +601616345654
    Terima kasih kerana membaca dan selamat maju jaya

    ReplyDelete
  8. Halo semuanya, saya Rika Nadia, saat ini tinggal orang Indonesia dan saya warga negara, saya tinggal di JL. Baru II Gg. Jaman Keb. Lama Utara RT.004 RW.002 No. 26. Saya ingin menggunakan media ini untuk memberikan saran nyata kepada semua warga negara Indonesia yang mencari pinjaman online untuk berhati-hati karena internet penuh dengan penipuan, kadang-kadang saya benar-benar membutuhkan pinjaman , karena keuangan saya buruk. statusnya tidak begitu baik dan saya sangat ingin mendapatkan pinjaman, jadi saya jatuh ke tangan pemberi pinjaman palsu, dari Nigeria dan Singapura dan Ghana. Saya hampir mati, sampai seorang teman saya bernama EWITA YUDA (ewitayuda1@gmail.com) memberi tahu saya tentang pemberi pinjaman yang sangat andal bernama Ny. ESTHER PATRICK Manajer cabang dari Access loan Firm, Dia adalah pemberi pinjaman global; yang saya hubungi dan dia meminjamkan saya pinjaman Rp600.000.000 dalam waktu kurang dari 12 jam dengan tingkat bunga 2% dan itu mengubah kehidupan seluruh keluarga saya.

    Saya menerima pinjaman saya di rekening bank saya setelah Nyonya. LADY ESTHER telah mentransfer pinjaman kepada saya, ketika saya memeriksa saldo rekening bank saya dan menemukan bahwa jumlah Rp600.000.000 yang saya terapkan telah dikreditkan ke rekening bank saya. dan saya punya buktinya dengan saya, karena saya masih terkejut, emailnya adalah (ESTHERPATRICK83@GMAIL.COM)

    Jadi untuk pekerjaan yang baik, LADY ESTHER telah melakukannya dalam hidup saya dan keluarga saya, saya memutuskan untuk memberi tahu dan membagikan kesaksian saya tentang LADY ESTHER, sehingga orang-orang dari negara saya dan kota saya dapat memperoleh pinjaman dengan mudah tanpa stres. Jadi, jika Anda memerlukan pinjaman, hubungi LADY ESTHER melalui email: (estherpatrick83@gmail.com) silakan hubungi LADY ESTHER Dia tidak tahu bahwa saya melakukan ini tetapi saya sangat senang sekarang dan saya memutuskan untuk memberi tahu orang lain tentang dia, Dia menawarkan semua jenis pinjaman baik untuk perorangan maupun perusahaan dan juga saya ingin Tuhan memberkati dia lebih banyak,

    Anda juga dapat menghubungi saya di email saya: (rikanadia6@gmail.com). Sekarang, saya adalah pemilik bangga seorang wanita bisnis yang baik dan besar di kota saya, Semoga Tuhan Yang Mahakuasa terus memberkati LADY ESTHER atas pekerjaannya yang baik dalam hidup dan keluarga saya.
    Tolong lakukan dengan baik untuk meminta saya untuk rincian lebih lanjut tentang Ibu dan saya akan menginstruksikan, dan ada bukti pinjaman, hubungi LADY ESTHER melalui email: (estherpatrick83@gmail.com) Terima kasih semua

    ReplyDelete
  9. Saya Suryanto dari Indonesia di Kota Palu, saya mencurahkan waktu saya di sini karena janji yang saya berikan kepada LADY ESTHER PATRICK yang kebetulan adalah Tuhan yang mengirim pemberi pinjaman online dan saya berdoa kepada TUHAN untuk dapat melihat posisi saya hari ini.

    Beberapa bulan yang lalu saya melihat komentar yang diposting oleh seorang wanita bernama Nurul Yudianto dan bagaimana dia telah scammed meminta pinjaman online, menurut dia sebelum ALLAH mengarahkannya ke tangan Mrs. ESTHER PATRICK. (ESTHERPATRICK83@GMAIL.COM)

    Saya memutuskan untuk menghubungi NURUL YUDIANTO untuk memastikan apakah itu benar dan untuk membimbing saya tentang cara mendapatkan pinjaman dari LADY ESTHER PATRICK, dia mengatakan kepada saya untuk menghubungi Lady. Saya bersikeras bahwa dia harus memberi tahu saya proses dan kriteria yang dia katakan sangat mudah. dari Mrs. ESTHER, yang perlu saya lakukan adalah menghubunginya, mengisi formulir untuk mengirim pengembalian, mengirim saya scan kartu identitas saya, kemudian mendaftar dengan perusahaan setelah itu saya akan mendapatkan pinjaman saya. . Lalu saya bertanya kepadanya bagaimana Anda mendapatkan pinjaman Anda? Dia menjawab bahwa hanya itu yang dia lakukan, yang sangat mengejutkan.

     Saya menghubungi Mrs ESTHER PATRICK dan saya mengikuti instruksi dengan hati-hati untuk saya, saya memenuhi persyaratan mereka dan pinjaman saya disetujui dengan sukses tetapi sebelum pinjaman dipindahkan ke akun saya, saya diminta membuat janji untuk membagikan kabar baik tentang Mrs. ESTHER PATRICK dan itulah mengapa Anda melihat posting ini hari ini untuk kejutan terbesar saya, saya menerima peringatan Rp350.000.000. jadi saya menyarankan semua orang yang mencari sumber tepercaya untuk mendapatkan pinjaman untuk menghubungi Mrs. ESTHER PATRICK melalui email: (estherpatrick83@gmail.com) untuk mendapatkan pinjaman yang dijamin, Anda juga dapat menghubungi saya di Email saya: (suryantosuryanto524@gmail.com)

    ReplyDelete
  10. Saya Suryanto dari Indonesia di Kota Palu, saya mencurahkan waktu saya di sini karena janji yang saya berikan kepada LADY ESTHER PATRICK yang kebetulan adalah Tuhan yang mengirim pemberi pinjaman online dan saya berdoa kepada TUHAN untuk dapat melihat posisi saya hari ini.

    Beberapa bulan yang lalu saya melihat komentar yang diposting oleh seorang wanita bernama Nurul Yudianto dan bagaimana dia telah scammed meminta pinjaman online, menurut dia sebelum ALLAH mengarahkannya ke tangan Mrs. ESTHER PATRICK. (ESTHERPATRICK83@GMAIL.COM)

    Saya memutuskan untuk menghubungi NURUL YUDIANTO untuk memastikan apakah itu benar dan untuk membimbing saya tentang cara mendapatkan pinjaman dari LADY ESTHER PATRICK, dia mengatakan kepada saya untuk menghubungi Lady. Saya bersikeras bahwa dia harus memberi tahu saya proses dan kriteria yang dia katakan sangat mudah. dari Mrs. ESTHER, yang perlu saya lakukan adalah menghubunginya, mengisi formulir untuk mengirim pengembalian, mengirim saya scan kartu identitas saya, kemudian mendaftar dengan perusahaan setelah itu saya akan mendapatkan pinjaman saya. . Lalu saya bertanya kepadanya bagaimana Anda mendapatkan pinjaman Anda? Dia menjawab bahwa hanya itu yang dia lakukan, yang sangat mengejutkan.

     Saya menghubungi Mrs ESTHER PATRICK dan saya mengikuti instruksi dengan hati-hati untuk saya, saya memenuhi persyaratan mereka dan pinjaman saya disetujui dengan sukses tetapi sebelum pinjaman dipindahkan ke akun saya, saya diminta membuat janji untuk membagikan kabar baik tentang Mrs. ESTHER PATRICK dan itulah mengapa Anda melihat posting ini hari ini untuk kejutan terbesar saya, saya menerima peringatan Rp350.000.000. jadi saya menyarankan semua orang yang mencari sumber tepercaya untuk mendapatkan pinjaman untuk menghubungi Mrs. ESTHER PATRICK melalui email: (estherpatrick83@gmail.com) untuk mendapatkan pinjaman yang dijamin, Anda juga dapat menghubungi saya di Email saya: (suryantosuryanto524@gmail.com)

    ReplyDelete
  11. Online games are a wonderful resource not only to shell out the leisure time but also to have entertainment in daily life. There are many online games accessible in the online world that individuals can handily perform. A few online buy eso gold safe are free of charge on the internet or even quite a few require money.

    ReplyDelete
  12. Singkat kata untuk keuntungan luar biasa yang Anda bantu saya peroleh hanya dalam seminggu dengan strategi opsi biner, saya sangat menyesal pada awalnya saya ragu, saya menginvestasikan $ 100 dan menghasilkan $ 1,200 hanya dalam satu minggu, dan terus berinvestasi lebih banyak, hari ini saya secara finansial Berhasil, Anda dapat menghubunginya melalui email: carlose78910@gmail.com
    Melalui whatsapp: (+12166263236)
    Saya menyarankan Anda tidak perlu ragu. Dia hebat.

    ReplyDelete
  13. The game of Madden 21 I didn't have too numerous alternatives on Madden NFL 21 Coins. Since I've been playing games for more than a year, I have been collecting game coins on the EZMUT web-site. The EZMUT site is also introduced by colleagues. It is actually mainly safe and often activities, so it doesn't cost substantially each and every time you obtain. I have under no circumstances had an account problem due to the fact I have consumed it on this web site. Payment concerns, shipping challenges, and so forth., have been really smooth, since the site is somewhat steady. Customer support employees are also additional critical and accountable, even when you don't consume other queries, the customer support might be very patient, which is likely the cause why EZMUT can attract players, so I seldom go to other internet websites.

    ReplyDelete
  14. Adakah anda memerlukan bantuan kewangan? Adakah anda menghadapi krisis kewangan atau anda memerlukan dana untuk memulakan perniagaan anda sendiri? Adakah anda memerlukan dana untuk menyelesaikan hutang atau membayar bil atau memulakan perniagaan yang baik? Adakah anda mempunyai skor kredit yang rendah dan anda sukar mendapatkan perkhidmatan modal dari bank tempatan dan institusi kewangan lain? Inilah peluang anda untuk mendapatkan perkhidmatan kewangan dari syarikat kami. Kami menawarkan kewangan berikut kepada individu-
    * Kewangan komersial
    * Kewangan peribadi
    * Kewangan perniagaan
    * Pembiayaan pembinaan
    * Kewangan perniagaan dan banyak lagi: kadar faedah @1%; Hubungi Kami Melalui
    e_mail:(financialserviceauthority400@gmail.com)

    Anda juga boleh mencapai perkara berikut
    https://dubaifinancialserviceauthority.blogspot.com/
    WhatsApp: +601125693785

    ReplyDelete
  15. Salam kepada semua warga negara Indonesia, nama saya Yeyes Ristintares tolong, saya ingin membagikan kesaksian hidup saya di sini di platform ini agar semua warga negara Indonesia berhati-hati dengan pemberi pinjaman di internet, Allah benar-benar mendukung saya melalui kebaikan Ibu Ny. Helen Wilson. Setelah beberapa periode mencoba untuk mendapatkan pinjaman dari lembaga keuangan, dan ditolak, jadi saya memutuskan untuk mendaftar melalui pinjaman online tetapi saya ditipu dan saya kehilangan lebih dari 32 juta Rupiah dengan pemberi pinjaman yang berbeda setelah membayar beberapa biaya dan tidak mendapatkan pinjaman. Saya menjadi sangat putus asa dalam mendapatkan pinjaman, jadi saya berdiskusi dengan seorang teman saya yang kemudian memperkenalkan saya kepada Ny. Helen Wilson, pemberi pinjaman di perusahaan, jadi teman saya meminta saya untuk melamar dari ibu Helen, jadi saya memanggil keberanian dan menghubungi Ibu Helen.

    Saya mengajukan pinjaman 900 juta dengan tingkat bunga 2%, sehingga pinjaman itu disetujui tanpa tekanan dan semua pengaturan dibuat pada transfer kredit, karena fakta bahwa itu tidak memerlukan jaminan dan jaminan untuk pinjaman transfer saya hanya diberitahu untuk mendapatkan sertifikat perjanjian lisensi aplikasi mereka untuk mentransfer kredit saya dan dalam waktu kurang dari 48 jam uang pinjaman telah disetorkan ke rekening bank saya.

    Saya pikir itu lelucon sampai saya menerima telepon dari bank saya bahwa akun saya dikreditkan dengan jumlah 900 juta. Saya sangat senang bahwa Allah akhirnya menjawab doa saya dengan memesan pinjaman saya dengan pinjaman asli saya, yang memberi saya keinginan hati saya. mereka juga memiliki tim ahli yang akan memberi tahu Anda tentang jenis bisnis yang ingin Anda investasikan dan cara menginvestasikan uang Anda, sehingga Anda tidak akan pernah bangkrut lagi dalam hidup Anda. Semoga ALLAH memberkati Ny. Helen Wilson untuk membuat hidup saya mudah, jadi saya menyarankan siapa pun yang tertarik mendapatkan pinjaman untuk menghubungi Ny. Helen melalui email: (helenwilson719@gmail.com) atau Whatsapp: + 1-585-326-2165 untuk Anda pinjaman

    Ada perusahaan palsu lain yang menggunakan kesaksian saya secara online untuk mencapai keinginan egois mereka, saya satu-satunya dengan kesaksian yang benar ini, harap berhati-hati terhadap orang-orang ini. Akhirnya saya ingin berterima kasih kepada Anda semua karena telah meluangkan waktu untuk membaca kesaksian sejati hidup saya tentang kesuksesan saya dan saya berdoa Allah akan melakukan kehendak-Nya dalam hidup Anda. Sekali lagi nama saya Yeyes Ristintares, Anda dapat menghubungi saya untuk informasi lebih lanjut melalui email saya: yristintares@gmail.com

    ReplyDelete
  16. Hari yang baik untuk semua warga negara Indonesia, nama saya Nurul Yudianto, tolong, saya ingin berbagi kesaksian hidup saya yang sebenarnya di sini di platform ini sehingga semua warga negara Indonesia berhati-hati dengan pemberi pinjaman pinjaman di internet

    Setelah beberapa waktu berusaha mendapatkan pinjaman dari lembaga keuangan, dan terus ditolak, saya memutuskan untuk mengajukan pinjaman secara online tetapi saya curang dan kehilangan Rp18,7 juta, kepada seorang wanita di saudi arabia dan Nigeria.

    Saya menjadi sangat putus asa dalam mendapatkan pinjaman, jadi saya berdiskusi dengan teman saya Nyonya Rika Nadia (rikanadia6@gmail.com) yang kemudian memperkenalkan saya kepada Lady Esther, manajer Cabang dari Access Loan Firm, sehingga teman saya meminta saya untuk mendaftar dari LADY ESTHER, jadi saya Menjerit dituangkan dan dihubungi LADY ESTHER. melalui email: (estherpatrick83@gmail.com)

    Saya mengajukan pinjaman sebesar Rp250 juta dengan suku bunga 2%, sehingga pinjaman disetujui dengan mudah tanpa tekanan dan semua persiapan dilakukan dengan transfer kredit, karena tidak memerlukan jaminan dan jaminan untuk pengalihan pinjaman, saya diberitahu untuk mendapatkan sertifikat perjanjian lisensi untuk mentransfer kredit saya dan dalam waktu kurang dari satu setengah jam uang pinjaman telah dimasukkan ke dalam rekening bank saya.

    Saya pikir itu adalah lelucon sampai saya menerima panggilan dari bank saya bahwa akun saya telah dikreditkan dengan jumlah Rp250 juta. Saya sangat senang bahwa akhirnya Tuhan telah menjawab doa-doa saya dengan buku pinjaman dengan pinjaman asli saya, yang telah memberi saya keinginan hati saya.

    Semoga Tuhan memberkati LADY ESTHER untuk mewujudkan kehidupan yang adil bagi saya, jadi saya menyarankan siapa pun yang tertarik untuk mendapatkan pinjaman untuk menghubungi Mrs. LADY ESTHER melalui email: (estherpatrick83@gmail.com) atas pinjaman Anda

    Akhirnya saya ingin berterima kasih kepada Anda semua karena meluangkan waktu untuk membaca kesaksian hidup saya yang sebenarnya tentang kesuksesan saya dan saya berdoa kepada Tuhan untuk melakukan kehendak-Nya dalam hidup Anda. Anda dapat menghubungi saya untuk informasi lebih lanjut melalui email saya: (nurulyudianto2@gmail.com) Salam

    ReplyDelete
  17. SAYA MENYAMBUT ANDA SEMUA DI HALAMAN INI
    INI CERITAKU

    Saya MURNI SANTI, Seorang wanita, ibu, saudara perempuan dan teman dari (Bekasi), Indonesia, saya adalah REAL ESTATE MANAGER dan saya telah mengalami banyak tekanan keuangan akhir-akhir ini, tidak ada yang mau meminjam kami uang untuk menyelesaikan proyek komersial kami yang telah dibangun beberapa bulan sekarang. Saya telah ditipu oleh beberapa perusahaan peminjaman palsu yang mengklaim sejumlah besar uang dari saya tanpa kami tidak menerima pinjaman.

    Saya frustrasi, suami saya mencoba yang terbaik dan membantu, saya akan bunuh diri karena rasa sakit itu, itu terlalu berat untuk ditanggung dan saya kehilangan semua harapan, sampai saya diperkenalkan dengan SEMUA PINJAMAN HIBAH GLOBAL sebuah perusahaan pinjaman yang disponsori oleh bank dunia itu sendiri.

    Saya memutuskan untuk mengajukan pinjaman dan memang menghubungi perusahaan, petugas bagian pinjaman mereka yang benar-benar memberi saya harapan dan mengatakan kepada saya untuk tidak khawatir perusahaan akan meminjamkan uang kepada saya, bahkan ketika jumlah yang saya butuhkan sangat besar, dan semua yang bisa saya berikan kepada mereka persyaratan yang merupakan beberapa informasi pribadi, yang saya lakukan.

    Saya menjalani semua proses, mereka berjanji untuk meminjamkan uang yang saya minta setelah mengonfirmasi bahwa saya memenuhi syarat untuk pinjaman, saya diminta untuk menunggu, yang sangat mengejutkan saya adalah pinjaman masuk ke akun saya dan saya mengkonfirmasinya .. Perusahaan kembali secara finansial dan keluarga saya baik-baik saja, ini membuat hidup saya lebih baik, saya bersyukur kepada Allah dan kepada SEMUA PINJAMAN HIBAH GLOBAL
    GMAIL ..... allglobalgrantloan@gmail.com

    UNTUK MENGHUBUNGI KU
    NAMA Perusahaan: SEMUA PINJAMAN HIBAH GLOBAL EMAIL Perusahaan: allglobalgrantloan@gmail.com
    Whatsapp Perusahaan: +1(301)971-4445
    Nama Saya: MURNI SANTI
    Email Saya: murnisanti55@gmail.com

    ReplyDelete
  18. Hai semua

    Nama saya FRADESY RIRITIA, saya berasal dari indonesia, saya ingin menggunakan media ini untuk memberitahu anda semua kebenaran, setiap orang yang anda lihat pada catatan mereka di blog dan laman web ini adalah pencuri (SCAMMERS), saya telah menjadi mangsa cerita mereka dan mereka telah merosakkan hidup saya.
    Saya tidak berada di sini untuk memberitahu anda kisah bagaimana saya ditipu dan bagaimana saya kehilangan banyak wang kepada mereka.

    Saya di sini untuk memberitahu anda SYARIKAT PINJAMAN sebenar dan sahajalah yang ALLAH hantar untuk mengubah hidup saya, mereka adalah SEMUA PINJAMAN GRANT GLOBAL, mereka adalah satu-satunya syarikat pinjaman tulen yang diiktiraf dan dibiayai oleh WORLD BANK.

    Mereka adalah satu-satunya syarikat pinjaman tulen, mereka mempunyai syarat dan syarat pinjaman yang cukup besar, untuk menutup semua pinjaman mereka adalah berpatutan dan cepat dilupuskan tidak seperti syarikat palsu lain yang anda lihat di sini dalam talian yang akan mengambil wang anda tanpa mengeluarkan pinjaman anda,
    Tolong jangan tertipu oleh saksi yang mempunyai nombor dan whatsapp indonesia, mereka semua penipu, bagaimana syarikat individu boleh memberi pinjaman ?, itu harus menjadi pertanyaan pertama anda.

    Rakan-rakan saya di Asia, saya mohon agar anda mendengarkan saya ketika saya bersumpah kepada anda dengan nama Allah, bahawa saya mengatakan kepada anda semua kebenaran, Syarikat ALL GLOBAL GRANT LOAN, satu-satunya syarikat yang boleh dipercayai dan mereka akan memastikan anda menerima pinjaman anda setelah anda menyelesaikan proses pinjaman seperti yang diperlukan.
    Mengapa anda tidak menjadi antara berita baik ini dengan menghubungi mereka segera jika anda SANGAT MENARIK untuk meninggalkan perjuangan kewangan anda dan meningkatkan tahap kehidupan anda, berikut adalah EMAIL allglobalgrantloan@gmail.com.

    Anda bebas menghubungi saya di EMAIL fradesyriritia12@gmail.com saya untuk maklumat lebih lanjut, saya dengan senang hati akan mendengar anda berkongsi kisah kebahagiaan anda sendiri.
    Terima kasih semua, dan semoga ALLAH memberkati SEMUA PINJAMAN PEMBERIAN GLOBAL kerana memberi saya kegembiraan baru ini.

    NAMA Syarikat: SEMUA PINJAMAN GRANT GLOBAL
    EMAIL Syarikat:allglobalgrantloan@gmail.com
    Whatsapp Syarikat: +1 (301) 971-4445
    E-mel Saya: fradesyriritia12@gmail.com

    ReplyDelete


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.