Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Saturday, April 3, 2010

Tulang Besi Tidak Sehat Hari Ini

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,

Kepada pembaca-pembaca Malaysiawaves sekelian, Tulang Besi meminta maaf tidak dapat update blog Tulang Besi untuk hari ini dan besok. Tulang besi demam dan tidak larat.

Minta tolong doakan Tulang Besi sehat cepat, inshaalah

Tulang BesiAnd here is the rest of it.
Share on whatsapp

9 comments:

  1. TB,

    May you get well soon..Have a good rest

    ReplyDelete
  2. ber'tulang besi' pun kena demam jugak? ini mesti guna wayar lama.. mcmana pun, semoga cepat sembuh & kembali membantai Ustaz Nasha Seketui.

    ReplyDelete
  3. Sementara hang tengah nak sembuh ni, ambil masa untuk baca Yang ni

    Tengok betul-betul, muka surat 84 ditulis:
    Hubungan Kerajaan Negeri-Persekutuan

    Kerajaan negeri hendaklah berusaha untuk menwujudkan hubungan yang lebih lunak dengan kerajaan persekutuan


    Jadi, apa yang dibuat oleh team UG sekadar merealisasikan apa yang dicadangkan dalam post mortem tersebut.

    Apapun, semoga cepat sembuh dan ambillah peluang ini untuk bermuhasabah diri.

    ReplyDelete
  4. sdr Tb,
    semoga cepat sembuh dan terus berjuang!

    kpd gm,
    Tengok betul-betul, muka surat 84 ditulis:
    Hubungan Kerajaan Negeri-Persekutuan

    Kerajaan negeri hendaklah berusaha untuk menwujudkan hubungan yang lebih lunak dengan kerajaan persekutuan


    setuju! betul tu.. kena lunak dalam hubungan.. tak payah lah HA mengkafirkan umno macam dulu-dulu!
    tapi, tak payah lah mengadaikan perjuangan Pas..
    lunak sampai menukarkan perjuangan islam pas kepada perjuangan asobiyah melayu islam Pas..
    lunak macam tu dipanggil pengkhianat perjuangan Pas orang dulu-dulu..


    Apapun, semoga GM juga cepat sembuh dan ambillah peluang ini untuk bermuhasabah diri.

    ReplyDelete
  5. TB,
    Doa semoga God akan menyihatkan blogger femes supaya byk lagi gossip PAS boleh dibaca.
    Hu Hu Hu.

    ReplyDelete
  6. Kesakitan penebus dosa disisi Allah.
    Insya'allah mendapat rahmat dan kesembuhan.

    ReplyDelete
  7. TB jangan keja kuat sepanjang masa. Kesihatan penting. Ubat hospital ke ubat kampong? Kalau hospital kawan nk melawat. Kalau ubat kampong nak tau nama bomoh. Kawan pun ada masalah sikit. Kawan doakan cepat sembuh.

    ReplyDelete
  8. kami doakan TB cepat sembuh dan dilindungi Allah sentiasa.

    ReplyDelete
  9. speedy recovery bro!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.