Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Sunday, March 13, 2011

Najib Terlibat Beli GobalaKrishnan Juga????


Dalam sekelip mata Gobala Krishnan dapat mengeluarkan 2 cek berjumlah RM1.4juta dengan hanya gaji 2.5 tahun sebagai Ahli Parlimen Padang Serai yang tidak lebih RM8k sebulan.

Kalau tidaklah Gobala itu dibeli melalui skim pembelian yang ditaja oleh UMNO dan Perdana Menteri sendiri, Najib TUn Razak.

Mengapa Tulang Besi berani sebut nama Najib Tun Razak. Mengikut pendedahan dokumen siasatan Suruhanjaya Penyiasatan Rasuah Malaysia (SPRM) terhadap aduan rasmi ADUN Kulim kerana percubaan membeli beliau:

Pada 9.9.2008 satu perjumpaan telah diadakan di Hotel Sunway Seberang Perai. Bahagian perisikan telah membuat rakaman audio dan video di bilik hotel tersebut. YB Mahadzir Khalid telah datang berjumpa A1. Beliau mengesahkan penawarna wang itu sebanyak RM5juta dan sekiranya A1 mahu lebih lagi boleh berbincang dengan Dato Seri Najib. A1 juga dimaklumkan bahawa sekiranya beliau melompat parti ke BN, beliau akan mendapat beberapa projek

(NOTA: A1 adalah YB DUN Kulim)

Mahdhzir Khalid jelas menamakan Dato Najib sebagai salah seorang yang boleh membayar lebih dari RM5juta sekiranya diperlukan.

Untuk membaca dokumen yang asal, boleh klik di imej di bawah.

Tak hairanlah GObala boleh keluar duit RM1.4 juta secara mudah, bekas TKM Penang boleh bayar cash duit mercedez beliau dsbnya. Semua ni adalah mereka yang telah dibeli dengan duit haram.

Tapi takpa, mereka2 yang makan duit haram ni, inshaalah akan mendapat bala hasil dari doa beribu2 ahli dan penyokong Pakatan RAkyhat terhadap mereka.

Tulang Besi


Share on whatsapp

No comments:

Post a Comment


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.