Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Thursday, March 17, 2011

Strategi Terbaru UMNO: Pecah Undi

Pengumuman SNAP dan KITA mahu meletakkan calon di 40 kerusi Sarawak dan 56 kerusi selangor adalah strategi terbaru UMNO di dalam menjamin kemenangan UMNO pada pilihanraya umum yang akan datang.

KITA yang kononnya mahu memperjuangkan keadilan memilih untuk mengacau kawasan milik pembangkang dengan meletakkan calon di Selangor. Soalan saya kepada Zaid: mengapa tidak letak calon di kesemua DUN di JOHOR ataupun di Melaka?

Terbaru juga adalah sebuah NGO bernama MLCM tajaan Haris Ibrahim dan Raja Petra. Mengikut maklumat yang saya dapat ada kemungkinan Haris dan Raja Petra juga telah dibeli UMNO memandangkan mereka adalah rakan karib Zaid Ibrahim.

Maka, strategi UMNO ini bakal membantu UMNO merampas balik Selangor kerana sekiranya mereka gagal merampas kembali Selangor, maka hayat UMNO habis di Malaysia pada PRU 14.

Tulang Besi
And here is the rest of it.
Share on whatsapp

2 comments:

 1. Salam.Kalau di Jepun berpuluh-puluh Loji Nuklear Jepun sedang meranapkan negaranya sendiri.Begitu juga Strategi Terbaru UMNO : Pecah Undi akan memakan diri UMNO sendiri dengan izin Allah SWT yang Maha Berkuasa atas segala-galanya,samada perancangan itu baik atau tipu daya jahat...

  ReplyDelete
 2. Makan diri said...

  Salam.Kalau di Jepun berpuluh-puluh Loji Nuklear Jepun sedang meranapkan negaranya sendiri.Begitu juga Strategi Terbaru UMNO : Pecah Undi akan memakan diri UMNO sendiri dengan izin Allah SWT yang Maha Berkuasa atas segala-galanya,samada perancangan itu baik atau tipu daya jahat...
  >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

  sama macam pas lah, spin sana spin sini akhir pas jadi sesat lagi menyesatkan...

  ReplyDelete


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.