Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Sunday, July 3, 2011

Hishamuddin Haramkan Pertubuhan yang Tidak Wujud

Mengikut pengakuan Pengarah ROS sendiri, BERSIH bukan sebuah pertubuhan yang berdaftar dengan ROS. Maka, kalau ia tidak didaftar, bagaimanakah Hishamuddin mahu mengharamkannya?

Hakikatnya, BERSIH adalah satu AGENDA atau KEMPEN. Bukannya, sebuah pertubuhan. Ini bererti Hishamuddin telah mengharamkan pertubuhan yang tidak wujud.


Share on whatsapp

3 comments:

  1. Belit lah lagi TB. Makna kamu sokong benda yang tak wujud. Bravo!

    ReplyDelete
  2. Bodoh nya TB...kalau ko nak tahu....sesebuah organisasi apabila wujudnya satu jawatankuasa yg mempunyai ketua dan cabang cabang dibawahnya....maka ianya dah memadai dipanggil satu pertubuhan...itu undang undang tubuh.....ko pernah bersetubuh tak TB?

    ReplyDelete
  3. hahaha... ni lagi lawak... BERSIH mana ada cabang cabang... cuma ada beberapa orang utk pengurusan je... sebab tu bersih boleh jemput parti parti politik termasuklah UMNO/MCA/MIC join demo BERSIH... tapi UMNO/MCA/MIC tak mau join... tak mau join mungkin sebab depa dok tipu masa pilihanraya kut....

    ReplyDelete


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.