Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Wednesday, August 10, 2011

WIKILEAKS: Ada Menteri Kabinet, pembantu2 Najib Homoseks

Mengikut pendedahan WIKILEAKS yang terbaru, bekas Duta Amerika ke Malaysia melaporkan:


Anwar's prosecution is not part of a morals campaign. The GOM does not aggressively target non-heterosexual behavior; if it did so, a recent cabinet minister, senior staff associated with PM Najib and other prominent citizens linked to the government also would find themselves under investigation.

TERJEMAHAN: Pendakwaan Anwar (untuk kes liwat II) bukanlah kempen untuk memperjuangkan moral. Kerajaan Malaysia tidak agresif di dalam membasmi amalan homoseks; jikalau tidak nescaya seorang ahli kabinet yang baru dilantik, pegawai kerajaan yang berkaitan dengan Najib serta beberapa tokoh penting yang berkait rapat dengan kerajaan akan turut sama disiasat (atas tuduhan homoseks)


Sememangnya majoriti rakyat Malaysia maklum. Pendakwaan Liwat 2 ke atas Anwar bukanlah tujuannya untuk memperjuangkan Islam ataupun nilai-nilai moral. Ianya bertujuan untuk memusnahkan apa-apa harapan bagi Anwar untuk menjadi Perdana Menteri.

Tulang Besi ingin mencabar kepimpinan2 UMNO untuk memulakan siasatan serta mendedahkan nama-nama orang yang disebut dalam laporan bekas duta Amerika ke Malaysia ini.

Kalau mereka boleh mengaibkan Anwar dengan sebegitu sekali, maka wajiblah orang2 ini yang berkait rapat dengan Najib disiasat juga.

Tulang Besi

ps Tulang Besi sendiri berpegang sepenuhnya kepada hukum Qazaf di mana wajiblah diadakan 4 orang saksi untuk tuduhan zina.

Tujuan artijel ini ditulis adalah untuk menunjukkan sikap tidak konsisten UMNO. Mereka tidak berprinsip hanya menggunakan apa sahaja kesempatan untuk tujuan politik mereka semata-mata.

Kalau ikut contoh UMNO, maka wajiblah UMNO itu bersumpah untuk menafikan apa yang ditulis oleh bekas duta Amerika ke Malaysia seperti di atas.

Share on whatsapp

2 comments:

  1. jgn lupa kata subramaniam najib sudah tutuh belakang tantuya. anas yg hitam berkilat tu pun dia selera nak tutuh. low taste tul.patut le muka mcm down syndrome jerk.

    ReplyDelete


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.