Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Sunday, September 25, 2011

MCA/Gerakan Beri Amaran. UMNO Menurut Dengan Patuh

Pada mulanya, MCA dan GERAKAN memberi amaran keras terhadap perlaksanaan hukum Jenayah Syariah (hudud) di Kelantan. Mereka akan keluar dari BArisan Nasional kiranya UMNO menyokong perlaksaanaan undang-undang syariah di Kelantan:Akibat dari amaran MCA dan Gerakan, Najib Tun Razak dengan segala rasa takut telah menurut 100% kehendak kedua-dua parti tersebut:
Semua sudah maklum, sekiranya UMNO setuju tiada siapa yang boleh menentang perlaksanaan hukum Jenayah Islam di Kelantan. Namun, UMNO lebih rela mengikut telunjuk MCA dan Gerakan (baca: tokeh2 judi dan arak) dari mengikut kehendak Allah SWT.

Tulang Besi
Share on whatsapp

No comments:

Post a Comment


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.