Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Monday, September 19, 2011

Suasana Program "Jom Shopping" Parlimen Selayang

ULASAN:Gambar di bawah adalah realiti baru di Selangor. Ia bukan hikayat ataupun khabar angin tetapi benar2 berlaku di Selangor. Golongan tua dan miskin mendapat voucher untuk berbeli belah di TESCO secara percuma dari kerajaan PR Selangor. Program di bawah adalah anjuran PKR Selayang. Nak tanya, selama di bawah Ketuanan Melayu, berapa kali org tua2 diberikan layanan sebegini?


Share on whatsapp

1 comment:

  1. Program beri bantuan kalau secara berterusan tak akan dapat bertahan lama dan membebankan kerajaan, kerajaan oun bukannya kaya sangat. Yang lebih penting golongan susah perlu dibantu supaya dapat berdikari dan mampu mencari pendapatan sendiri. Bukan menggalakkan orang menjadi semakinmalas dgn banruanndan subsidi.

    ReplyDelete


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.