Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Friday, October 14, 2011

HIMPUN Lebih Rela Orang Islam Melacur dari Terima Bantuan Gereja?

Kita semua telah maklum HIMPUN ini adalah kumpulan2 NGO yang menganjurkan perhimpunan untuk menguntungkan UMNO.

Mereka beriye-iye mahu memerangi Kristinisasi sedangkan orang2 ISlam itu cuma mendapat bantuan kewangan dari Gereja selepas permohonan mereka ke Pusat Zakat ditolak.

Sepatutnya di adakan perhimpunan2 besaran untuk menuntut Pusat Zakat Selangor lebih terbuka dan telus serta efisyen. Bukan marah kepada Gereja yang membantu orang2 Islam yang dalam kesusahan.

Adakah HIMPUN lebih berpuas hati kalau orang2 Islam itu melacur dan menjual dadah dari menerima bantuan dari Gereja?

Saya kira aktivis2 HIMPUN lebih rela orang2 Islam itu melacurkan diri mereka serta anak-anak mereka dari menerima bantuan

HASAN ALI TAK LAWAN UMNO YANG MENOLAK HUDUD?


Semua telah maklum. Hasan Ali sekarang ini terkehadapan di dalam usaha memerangi "Kristianisasi". Soalan yang saya ingin tanya adalah:

Mengapa Hasan Ali tidak Bangkit Menentang Penolakan Hudud oleh UMNO?
Bukankah penolakan hudud juga satu langkah yang membawa kepada murtad?

TULANG BESI

Share on whatsapp

3 comments:

  1. PAS adalah sebuah organisasi. PAS bukanlah hanya seseorang individu sahaja. Adakah wajar sesuatu isu itu hanya diletakkan pada di bawah bahu satu individu? Kalau sesuatu perkara hendak di ketengahkan, adalah adil di ajukan kepada semua yang terlibat. Dan menolak hukum hudud tidak jatuh murtad, tapi tegolong dalam golongan fasik. Wallahua'lam

    ReplyDelete
  2. Hasan Ali Yusri Abim Perkasa Jamil Khir dll penganjur Himpun merupakan Fasik dan Pelacur Politik. Kenapa lah Mak dia lahirkan perosak umat ni????

    ReplyDelete


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.