Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Saturday, October 29, 2011

Presiden MCA Hina Hukum Allah Lagi.

KLIK IMEJ


Dalam artikel terbaru THE STAR, Presiden MCA (Chua Soi Lek aka Pelakon Porno) secara terbuka memaki hukum Allah (hukum hudud).

Tajuk artikel ini bermaksud "Hudud Membawa Kemunduran". Chua dipetik mengatakan apabila hudud dilaksanakan, kadar pelaburan asing akan menurun. Maka, apabila hudud dilaksanakan ekonomi Malaysia akan mundur dan terencat.

Begitu mudah Presiden MCA melempar fitnah ke atas hukum Allah SWT. Tiada satu bukti yang nyata dibawa oleh Presiden MCA ini bagi menyokong tuduhan beliau.

FDI Malaysia adalah antara yang tercorot di Asia Tenggara setaraf dengan Myanmar dan Laos. Adakah Malaysia selama ini melaksanakan hudud? Sila jawab wahai Presiden MCA.

Padahal, bukti2 jelas seluruh dunia menunjukkan negara2 yang mengamalkan hukum hudud menyaksikan kebangkitan ekonomi.

Tidak perlu pergi jauh. Hanya perlu kita melihat negeri Acheh. Pada tahun 2011, pertumbuhan ekonomi ACHEH adalah pada kadar 6.82% (tanpa sektor minyak dan gas).

Sedangkan negeri Acheh melaksanakan hukum Hudud secara total berbanding Malaysia.

Begitu juga Saudi Arabia yang sentiasa melaksanakan hukum hudud. Kadar pelaburan asing yang masuk ke Saudi Arabia meningkat bukan berkurang. Sila lihat graf dibawah:
KLIK IMEJ


Jelas kepada kita:

1.0 Chua Soi Lek berbohong bila dia kaitkan kejatuhan pelaburan dgn hudud
2.0 UMNO membiarkan sahaja pembohongan serta penghinaan Chua Soi Lek terhadap hukum Allah
3.0 UMNO rela membiarkan seorang penzina kafir seperti Chua Soi Lek menghina dan memfitnah hukum Allah
4.0 PERKOSA dan Berahim Katak serta HIMPUN hanya diam seribu bahasa terhadap penghinaan2 ke atas hukum Allah oleh MCA dan Gerakan


Tulang Besi


Share on whatsapp

5 comments:

 1. mana dia perkasa?. sembang bkn main tapi bila hukum Allah di hina, perkasa diam membisu..munafik

  ReplyDelete
 2. Di sinilah silapnya Aziz Bari, dia menghina raja. Tapi kalau dia hina hukum Allah mungkin dia tidak di kena hukuman seperti sekarang...sekurang-kurangnya di dunia. CSL dan Madey secara terang dan jelas menghina hukum2 Allah namun tidak ada lansung 'pahlawan' bacul hantar peluru tapi bila Aziz Bari yg bkn menghina hukum Allah namun tak semena-mena di ugut. Di mana Perkasa di mana UMNO di mana ulamak UMNO di mana Hassan Ali yg kononnya ibarat setiap hela nafas kerana Allah. Dan apa tindakan umat Islam selepas ini termasuk dr PAS dan PKR?. Di mana ketua Agama Islam negeri2?

  ReplyDelete
 3. Abaikan dulu cakap2 dan tingkah manusia dua ekor nih?Mereka berdua akan terus terusan memainkan isu hudud kerana isu ini lah saja modal mereka untuk memanas dan memecah belahkan PR.Caranya senang saja.. mula mula PERKASA akan melenting dan mencabar PAS untuk bertindak dan bila PAS bersuara(biasanya sayap Pemuda dulu)DAP(karpal singh)akan menyanggah...begitulah senario yang mereka harap2kan..

  ReplyDelete
 4. muka tak malu CSL, apa menyibuk2 hal hukum hudud, walhal jika dikuatkuasa bukan termasuk org bukan islam pun, sibuk lebey... dulu dia yg bagi kondom free masa jadi menteri kesihatan, ropanya dia jenis sex bebas cam tu.. patutlah. tak serik2 lagi tu, tak tau malu.

  ReplyDelete
 5. 1.tu la hang!orang ajak pi HIMPUN !hang tak mau!hang kata macam-macam!
  2.sebab tula puak kapiaq macam guan eng!kalpal singh!sui lek!naik kepala sekarang!
  3.salah siapa!salah puak-puak macam hangla oii!!

  ReplyDelete


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.